banner249

Askeri helikopter düştü 4 şehidimiz var

İstanbul Çekmeköy'de bir site içerisine askeri helikopter düştü. Olay yerinde açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, helikopterde bulunan 4 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Askeri helikopter düştü 4 şehidimiz var
banner240


4 ASKERİMİZ YARALI OLARAK HASTANEYE SEVK EDİLMİŞTİR"

Vali Yerlikaya, düşen helikopterde yaralı askerler olduğunu açıkladı. Yerlikaya, "Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultngazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir." dedi.

Aldığımız bilgilere göre Sancaktepe - Çekmeköy sınırında bir helikopter düştü. Temenni ediyoruz bir can kaybı olmasın. Çok sayıda ambulans orada. Bizim Sancaktepe Belediye ekiplerimiz şu anda olay yerindeler. Sayısal olarak net bir bilgi yok, ancak bizim İnönü Mahallesi'ne komşu bir bölge. Düştüğü yer sitenin içerisi. İtfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerinde." ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, katıldığı canlı yayında 1 askerimizin şehit olduğunu, 3 askerimizin ise yaralandığını açıkladı.

BAŞSAVCILIK, OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Başsavcılık, Çekmeköy'de bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma açtı. Soruşturma kapsamında, olayla ilgili inceleme yapmak üzere bir başsavcıvekili ile iki cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

"MAALESEF 4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Çekmeköy'de düşen helikopterle ilgili olay yerinde yaptığı açıklamada, "Saat 18.51 itibarıyla 4. Kara Havacılık Alayı'na ait askeri helikopter bilinmeyen nedenle Çekmeköy Kirazlıdere'de site içine maalesef düştü. 2 dakika içinde müdahale ettik. Maalesef 4 askerimiz şehit oldu. Milletimizin ordumuzun başı sağ olsun. Olayla ilgili tahkikat başladı. Herhangi bir yaralı yok. Düştüğü yerde de sivil yaralı veya ölü yok." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER