banner249

Artı Koleji Denizli’de

Denizli eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Bülent Topuz ve Alptekin Özdemir tarafından kurulan Artı Koleji kamuoyuna tanıtıldı.

Artı Koleji Denizli’de
banner240

Denizli eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Bülent Topuz ve Alptekin Özdemir tarafından kurulan Artı Koleji’nin tanıtım toplantısı Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirildi. 


Çamlık Mesireliği yanında, doğa ile iç içe bir ortamda öğrencilere eğitim verecek olan Artı Koleji özel ders ihtiyacını da ortadan kaldıracak. Prof. Dr. Bülent Topuz “Dershanelerin kapanması ve yerlerini dönüşüm okulları alması sürecinde Artı Koleji dershane ve özel ders ihtiyacını ortadan kaldıracak ancak okul olmanın da gereklerini yerine getirecek” dedi. 

Alptekin Özdemir ise Kültür ve geleneklerimize bağlı, yüzü Avrupa’ya dönük, Dünya ile entegrasyonda asimile olmayacak bireyleri yetiştireceklerini belirtirken, güçlü akademik kadromuz ile başarıyı önemseyen, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunabileceği, kendilerini her alanda geliştirebilecekleri bir eğitim kurumu olacağız sözlerini dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER