banner249

Arazi kavgası kanlı bitti 7 yaralı

Afyonkarahisar’da arazi anlaşmazlığı yüzünden aynı aile üyeleri arasında çıkan kavgada, bir kişi ağabeyini tabanca ile vurarak ağır yaralarken, kazma, kürek ve sopalarında kullanıldığı kavgada toplamda 7 kişi yaralandı.

Arazi kavgası kanlı bitti 7 yaralı
banner240

Edinilen bilgilere göre olay, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesi Yeşil Yayla köyünde meydana geldi. Uzun süreden beridir Gökhasan ailesi fertleri arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı dün kazma, kürek, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. 


İddialara göre dün yine arazi paylaşımı için bir araya gelen aile üyeleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşmesi üzerine aile üyeleri ellerine ne geçirdikleri kazma, kürek ve sopalarla birbirlerine saldırdılar. Yaşanan kavgada iddialara göre tabancasını çeken A.G., (47) öz ağabeyi Ümmet Gökhasan’ı (54) karnından vurdu. Olayda birbirlerine kazma, kürek ve sopalarla saldıran Emrah Gökhasan (20), Murat Gökhasan (17), Meryem Gökhasan (39), Veli Gökhasan ve Kenan Gökhasan çeşitli yerlerinden yaralandılar. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, olayda tabanca ile vurulan Ümmet Gökhasan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındığı kaydedildi. 

Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayda yaralanan Emrah, Murat ve Meryem Gökhasan’ın da Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldıkları aktarıldı. 

Diğer yaralılardan Kenan Gökhasan, Veli Gökhasan ve A.G.’nin de Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındıkları belirtildi. Olayda ağabeyini vuran A.G.’nin kafasına aldığı kürek darbesi ile yaralandığı ve hastanede tedavisinin devam ettiği kaydedilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER