banner249

Albayrak yerine Zeybekci mi geliyor?

Yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bakanlar kurulunda, özellikle de ekonomi yönetiminde değişiklik yapacağı yönünde beklentiler arttı. Ankara kulislerinde de bu durum dillendirilmeye başladı.

Albayrak yerine Zeybekci mi geliyor?
banner240

Ekonomi yönetiminin başındaki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yerine eski Ekonomi Bakanı ve yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir adayı olan Nihat Zeybekci’nin getirileceği konuşuluyor. Albayrak’ın da Dışişleri Bakanlığı’na kaldırılacağı belirtiliyor.

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bundan sonraki süreçte ekonomiyi düzeltmek için atabileceği olası adımları kaleme aldığı yazısında bu iddiayı dillendirdi.

Takan yazısında, “Ankara kulislerinde, Berat Albayrak’ın ekonomi yönetiminden alınarak başka bir Bakanlığa kaydırılabileceği konuşuluyor. Yerine geçecek isim olarak, İzmir’de seçim kaybeden Nihat Zeybekçi’nin adı geçiyor. Hatta, Ali Babacan ile Mehmet Şimşek’e “göreve dönün” teklifi yapılabileceği bile iddialar arasında…” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER