banner249

Ak Parti içinde Brütüslük olay!

Denizli’nin Serinhisar İlçesi’nde Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ilçeye hizmet götürmek için borçlanma yetkisi istedi. Ancak aynı partiden 3 meclis üyesi çekimser oy kullanınca yapılmak istenen hizmet rafa kaldırıldı.

Ak Parti içinde Brütüslük olay!
banner240

Serinhisar yeni yıla Belediye Meclisi’nin aldığı ilk kararla kötü bir başlangıç yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından planlanan yatırımları tek tek hayata geçirmek isteyen Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, kendi partisinden muhalif bazı meclis üyeleri nedeniyle hizmet götüremeyecek. 


MUHALEFETLE İŞBİRLİĞİ Mİ VAR?
Ocak ayının ilk meclis toplantısında Ak Partili 3 meclis üyesinin planlan yatırımları engellemek için çekimser oy kullanması ve muhalefet partisiyle ortak hareket ederek başkana borçlanma yetkisi vermemesi akıllara iş birliği mi var sorularını getirdi. Ak Parti’nin 6 meclis üyesinden üçünün, CHP’nin 3, MHP’nin ise 2 çekimser oy kullanmasıyla yapılması planlanan yatırımlar rafa kalktı. 

İŞTE YATIRIMIN ÖNÜNE GEÇEN O İSİMLER
Yeni yılın ilk meclis toplantısında Ak Parti'den Muhammet Emre Kabukçu, Aydın Canbeldek, Oktay Aktürk, MHP’den Mustafa Yatçı ve Şener Hoşcan, CHP’den ise Hüseyin Kabaş, Süleyman Durmaz ve Hasan Hüseyin Çelik  çekimser oy kullandı.  
OLAYIN YORUMA İHTİYACI YOK
Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, olayın yoruma ihtiyacı olmadığını ve her şeyin ortada olduğunu söyledi. Kobaş, “Çekimser kalan arkadaşların düşüncelerinin ne olduğunu bilemem. Konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER