banner249

Acıpayam ve Çal’a 112 acil istasyonları yapıldı

denizli il Özel idaresi sağlık işleri müdürlüğü tarafından acıpayam ve Çal ilçelerine 112 acil istasyonları yapıldığı bildirildi.

Acıpayam ve Çal’a 112 acil istasyonları yapıldı
banner240
İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı yazılı açıklamada, 112 acil istasyon birimlerinin artık köydeki hastalara da daha çabuk ve sıkıntı yaşanmadan, zaman kaybetmeden müdahale edebilmesini istediklerini belirtti.

Acıpayam ve Çal ilçelerine 112 acil istasyonları yapıldığını ifade Gürlesin, ;;Bizler için önemli olan önce halka hizmettir. Bu düşünce ile çalışmalarımız bütçemizin elverdiği ölçülerde ilçelerimizin ihtiyaç durumuna göre yapılacaktır. Denizli İl Özel İdaresi sorumlulukları içerisinde yaşayan her vatandaşımız gerçek hizmeti alacaktır;; dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu da yol, su, asfaltlamanın yanı sıra, sağlık sektöründe de bir çok yatırım yaptıklarını ifade ederek, ilçe merkezi ve köylerde kalan vatandaşların 112 Acil birimine daha hızlı ve sağlıklı ulaşabilmesi için 112 acil istasyonları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER