banner249

“AA’nın şirket haberleri büyük bir fırsat”

dal, şirketlerin haberlerinin genel anlamda reklam olarak algılandığı için tercih edilmemesinin üzüntü verici olduğunu söyledi. anadolu'da adını duyuramadığı için birçok şirketin büyük sıkıntı çe

“AA’nın şirket haberleri büyük bir fırsat”
banner240
Dal, şirketlerin haberlerinin genel anlamda reklam olarak algılandığı için tercih edilmemesinin üzüntü verici olduğunu söyledi. Anadolu;da adını duyuramadığı için birçok şirketin büyük sıkıntı çektiğine değinen Dal, ;;Dünya çapında kendisine bir yer edinmiş olan AA;nın şirket haberlerine yer ayırması biz tekstil sanayicilerini mutlu etti. Bu bülten şirketlerimizin dünyaya kendisini anlatabilmesi açısından büyük bir avantaj. Yıllardır yaptığı tarafsız ilkeli yayınlarla kendisine dünya genelinde yer edinen AA, bu çalışmalarıyla sanayici ve iş adamlarının dünyaya açılan kapısı haline gelmiştir;; dedi.

Şirket haberlerinin Türk ekonomisini daha güçlü hale getireceğini belirten Dal, ;;Türk şirketlerinin sesini dünyaya duyurabilmesi için AA;nın şirket haberleri büyük bir fırsat;; diye konuştu.
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert ise şirket haberlerinde genel anlamda ticari ilişkiler göz önünde tutulduğu için basında pek yer almadığını kaydetti. Bugüne kadar böyle bir bültenin olmayışının Türk şirketlerinin sesini yurt dışına duyurmasında geç kalındığı anlamına geldiğini ifade eden Kocasert, ;;AA şirket haberleri bülteniyle, şirketlerin dünyada duyulan sesi olacak. Şirket haberleri gibi bir bülten bizim dünya genelindeki etkinliğimizi daha da artıracaktır. AA bu bültenle şirketlerin büyük bir sıkıntısını ortadan kaldırmıştır;; şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER