banner249

9. Durak Akköy!

Pamukkale Belediyesi’nin halkla buluştuğu “Mahalle Buluşmaları”nın dokuzuncusu Akköy’de yapıldı. Yoğun katılımın olduğu buluşmada vatandaşların dertlerini dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz Akköy’ü Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte düşünüyoruz. Bir çok sorunun çözümü için gereken çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

9. Durak Akköy!
banner240

“Mahalle Buluşmaları”nın dokuzuncusunu Akköy’de düzenlediklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz bu toplantıları her zaman yapmaya devam edeceğiz. Amacımız halkın bizden beklentilerini öğrenmek ve onların sesini dinlemek. Akköy bizim için önemli bir yer. Tüm mahallerimiz gibi Akköy’e ge hizmet ediyoruz. Bu bölgede 8 mahallemiz var. Biz bu bölgeye büyük önem veriyoruz. 


Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy’ü turizm alanı olarak görerek hizmet ediyoruz. Burada ilk olarak açık olan pazaryeri yerine çok daha modern haldeki kapalı pazar yeri yaptık. Çok kısa sürede bu yatırımı hizmete açtık. Burada var olan sorunları gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Pamukkale-Akköy yolunu kısa sürede tamamladık. Şimdi ki hedefimiz Karahayıt’tan gelen yolu da yapmak. 

Bunun için planlamalar devam ediyor. Şu unutulmasın. Biz daha yeni belediyeyiz. Kurulum aşamasını saymazsak yaklaşık 1 yıldır yatırım yapmaya başladık. Akköy yatırımlarımızın yoğun olduğu yerlerden biri olacak. Biz vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürmesi için gereken çalışmaları yapmak için mücadele ediyoruz. Bu bölgenin gençleri için halı saha yapmak istiyoruz. Ancak yer bulma konusunda sıkıntımız var. Akköy gelecekte çok daha iyi hale gelecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER