banner249

4 yaşındaki çocuğunun önünde öldürülen kadın defnedildi

Çiğli ilçesinde 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldürülen kadın, toprağa verildi.

4 yaşındaki çocuğunun önünde öldürülen kadın defnedildi
banner240
İlçede 8039 Sokak;taki evinde çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülen Gamze Nur Ö;nün (27) cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu;ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Gamze Nur Ö;nün cenazesi, Egekent Semti;ndeki Hacı Alaaddin Top Camisi;nde, yakınlarının katıldığı törenin ardından Doğançay Mezarlığı;nda toprağa verildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ
Bu arada olayın ardından Urla ilçesindeki evinde cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan kayınvalide S.Ö;nün (50) sorgusunda, Urla;dan hiç ayrılmadığını ve bazı komşularıyla görüştüğünü söyleyerek suçlamayı kabul etmediği, komşularının ise S.Ö;nün beyanını doğrulamadığı öğrenildi.

S.Ö;nün, Gamze Nur Ö. ile evli oğlu C.Ö;nün ifadesinde ise annesinin olay günü ne yaptığından haberi olmadığını söylediği belirtildi. Olay anında annesinin yanında olan D.Ö;nün pedagog gözetimindeki ifadesinde, annesini babaannesi S.Ö;nün öldürdüğünü ifade ettiği, çevredeki görgü tanıklarının ise genç kadının ;;Yapma anne;; diye bağırdığını duyduklarını, S.Ö;yü de evden ayrılırken gördüklerini bildirdikleri kaydedildi.

S.Ö;nün Urla;daki evinde yapılan aramada olayda kullandığı düşünülen, yıkanmasına rağmen kan izi tespit edilen bıçak ile olay sırasında üzerinde olduğu düşünülen yıkanmış halde kıyafet ve ayakkabı bulunduğu bildirildi. Gamze Nur Ö;nün otopsisinde, kayınvalidesine ait olduğu düşünülen saç telleri bulunduğu öğrenildi. Ayrı yaşamalarına rağmen oğlu C.Ö;nün eşine para göndermesi nedeniyle geliniyle sorun yaşadığı iddia edilen S.Ö, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY
Eşinden 15 gündür ayrı yaşayan Gamze Nur Ö;nün evinden dün öğle saatlerinde çığlık sesleri gelmesi üzerine, komşuları durumu polise bildirmiş, eve gelen ekipler genç kadının cesediyle karşılaşmıştı. Polis, öldürülen Gamze Nur Ö;nün kayınvalidesi S.Ö;yü cinayet zanlısı olarak Urla;da gözaltına almıştı.

Annesinin cesedinin yanında bulunan 4 yaşındaki D.Ö. ile olay sırasında ekmek almak için dışarıda bulunan 9 yaşındaki çocuğu B.K. ise İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince alınmıştı. Bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan

Gamze Nur Ö;nün, ocak ayında eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle polise şikayetçi olup koruma talebinde bulunduğu, mahkemenin aldığı 3 aylık koruma kararı tebliğ edilmeden polise gidip eşiyle barıştığını ve koruma istemediğini söylediği, bunun üzerine koruma kararının uygulanamadan iptal edildiği bildirilmişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER