banner249

4 bakan istifalarını sundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal 7 ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

4 bakan istifalarını sundu!
banner240

Çelik, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının patlak verdiği gün bakanların istifalarını Başbakan Erdoğan'a sunduklarını belirtti. Çelik, Fethullah Gülen'in son konuşmasında yaptığı bedduaya da yanıt verdi. 


"BAYRAKTAR BANA DEDİ Kİ.."
17 Aralık sabahı başlatılan ve bakan çocuklarına kadar uzanan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili konuşan Çelik "Bayraktar bana dedi ki ben oğlumun ne yaptığını biliyorum. Vicdanen rahatım Egemen Bağış çıktı Meclis'te alnımız ak başımız dik dedi. Öteki bakanlar da yarın çıkar gerekli açıklamayı yapar" ifadelerini kullandı. 

BAKANLAR GÖREVDEN ALINACAK MI? 
"Başbakan Erdoğan bu bakanları görevden alacak mı?" sorusuna Çelik "Bunu bana değil Başbakan'a sorun bunun kararını verecek kişi kendisidir" dedi. 
Başbakan Erdoğan'ın şu anda süreci izlediğini de sözlerine ekleyen Çelik "Başbakan'ın kararını kendisinden başka kimse bilemez" dedi. 

"İSTİFALARINI SUNDULAR"
Bakanların istifalarını Başbakan'a sundukları yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Çelik "4 bakan arkadaşımız 'kamuoyunda bizimle ilgili böyle bir algı oluşturulmak istendi, biz sizin istediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. Bakanlar istifalarını sunuyordu. Buna bizzat ben şahidim" şeklinde konuştu. 

BENİM BİLDİĞİM HOCAEFENDİ HEP DUA EDERDİ
Benim bugüne kadar bildiğim Hocaefendi hep şefkati hep duayı ön plana çıkarmıştır. Ben onun beddua ettiğine ilk defa şahit oluyorum. Hepimiz memleketin zararına hareket edenlere beddua etmeliyiz böyle bir beddua varsa buna hepimizin katılması lazım ben bunu üstüme almam şahsen… 

ÇIKTIĞIN KAPIYI SERT VURMA, BELKİ GERİ DÖNMEN GEREKİR
Şahsi menfaatlerini Cemaat'in menfaati haline getirenlerle Cemaat'in mücadele etmesi gerek. Biz onların da iktidarıyız. Eğer Cemaat'in bir şikayeti varsa gelip bize söyleyecekler tabii. Ama çakallara fırsat vermemek gerek. Belki Başbakan görüşmedi ama Bülent Arınç Hoca'yla görüştü. Bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir. Her cemaat içinde haddini aşanlar olduğu gibi bu cemaatte de haddini aşan insanların olduğu görünüyor. Bu insanları öncelikle ayıklamak da cemaatin kendi görevidir. Bizim cemaate saf samimi duygularla imanlarının gereği olarak cemaate bağlı olan insanlarla bizim kavgamız olamaz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER