banner249

2 kişinin öldüğü yurtta ilk bulgular açıklandı

muğla emniyet müdürü kadir ay, muğla sıtkı koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan kredi yurtlar kurumu erkek öğrenci yurdu idari binasında yurt müdürü ile müdür yardımcısının silahla vurularak ölü bulunması ile ilgili olarak, ''yurt müdürü ismail işıktaş, müdür yardımcısını kendisine ait tabanca ile 3 el ateş ederek öldürdü, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar etti'' dedi.

2 kişinin öldüğü yurtta ilk bulgular açıklandı
banner240
Emniyet Müdürü Ay, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk bulgularına ve yurt çalışanlarının ifadelerine göre, yurt müdürü İsmail Işıktaş;ın kendisine ait ruhsatlı tabanca ile müdür yardımcısı Abdulgani Güldez;in odasına gittiğinin belirlendiğini söyledi.

Işıktaş;ın odada Güldez;e ateş ettiğini ifade eden Ay, ;;Yurt müdürü İsmail Işıktaş müdür yardımcısını kendisine ait ruhsatlı tabanca ile 3 el ateş ederek öldürdü, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar etti. İlk olarak bu bulgulara ulaştık. Olayın oluş nedeni ile ilgili çalışmalarımız ise sürüyor;; dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ise gazetecilerin, Işıktaş ile Güldez arasında husumet olup olmadığı yönündeki soruları üzerine, ;;Bugüne kadar bana böyle bir şey intikal etmedi. Sadece son zamanlarda yurt müdürü İsmail bey, Ankara;ya tayin olmak istediğini söylemişti;; diye konuştu.

Aldığı bilgiye göre yurt müdürü İsmail beyin son olarak 15.30;da vali yardımcısı ile görüştüğünü kaydeden Harmandar, ;;Olayın ayrıntısını daha fazla bilmiyorum. Yaşanan olay üzücü, başımız sağ olsun;; dedi.

Öte yandan Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından binadan çıkartılan cenazeler, Muğla Belediyesi;ne ait cenaze aracı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Bu arada bina önüne gelen yaşamını yitiren kişilerin yakınları ile üniversite ve yurt çalışanlarının bazılarının ağladığı görüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER