16 NİSAN VE TÜRKİYENİN YÜKSELİŞİ

Ülkemizde ilk defa sivil ve milli bir anayasa değişikliğine gidiliyor. Bu hem çok heyecanli hem de çok önemli bir gelişme. 82 anayasası ile şuana kadar gelmemiz bile bir mucize. 
Ben EVET diyorum çünkü darbe anayasası ile modern dünyada ilerlemek mümkün değil. 
Gelişmiş ülkelerde monarşi ve krallık, başkanlık ve tek kişilik yönetim liderliği olduğu halde Türkiye deki anayasa değişikliğine ve Başkanlık sistemine karşı çıkmalarını pek samimi bulmuyorum. Kaldı ki bizdeki Başkanlık batı gibi değil denetlenebilir, yargilanabilir bir başkan olacak. Meclis artik daha güçlü ve daha hızlı işlevini görecek. Tek adamlık, diktatörlük gibi yakıştırmalar hiç adil değil. Anlamadan dinlemeden herkes yalana ortak oluyor.
Hayır demek için hiçbir neden yok. Hayir diyen siyasi partilerin propaganda ve bilgilendirmelerinde hep yanlış ve eksik bilgi var ve galiba hiçbiri değişikliği içeren 18 maddenin tek bir maddesini bile okumadılar. Hayir diyen insanlarin çoğu Ön yargılı olduklari için farkinda olmadan hep düşman saflarinda yer aldiklarini anlayamiyorlar. 
15 Temmuzu hiçbirimiz unutmadık ve unutamayiz. O gün sokağa çıkıp tankların önüne kendini siper edenler bugün Evet oyu kullanacağını söylüyorlar ve o gece tankları halkın üstüne sürüp o yiğitlere kıyan hainler bugün hayır diyor. 
Burdan hayır diyenlere bir soru sormak isterim..!
Allah korusun düşünmek bile istemiyorum ama varsayalım hayır çıktı kimlerle birlikte kutlama yapacaksınız? Çünkü PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKPC, batinin zalim liderleri hepsi ama hepsi hayir çıksın istiyor hatta bunun için calışıyorlar. Onların bayrağı altında mi kutlama yapacaksınız? İyi düşünün derim çünkü bu pişmanlık duyulacak, telafi edilecek bir hata değildir.
Diktatörlük ve onun yönetim şeklini, halkin oylarıyla gelen ve ikiden fazla seçilmeyecek olan liderlerle çok farklidir. Biri dikta diğeri demokrasidir. 
Demokrasi dilinizden düşmüyor madem demokrasi taraftarisin o zaman korkmana gerek yok. 
Nedir demokrasi?
Halkın kendi kendini yönetmesi değilmi? 
Eğer beğenmezsen seçmezsin olur biter. 
Ama kendine güveniniz yoksa, kalbinizde vatan sevgisi yoksa, yine O gece olduğu gibi ATM'lere marketlere koşun. Bu konuda yine kimse ayıbınızı yüzünüze vurmayacak ama En azindan vatan sever yiğitlerin önünü tıkamayın. 
15 temmuz diriliş, 16 nisan yükseliş olacak.
Bu artik engellenemez çünkü insanin iradesi ve gücü sınırlıdır. 
Allah ise sonsuz ve sınırsız bir güce sahiptir. 
Vesselam...

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hamit yücel
hamit yücel - 7 yıl Önce

hasan aksu sen karakterin ne olduğunu biliyormusun? nerden bilecen ki. sen bu yazıyı yzan adamın kesip attığı tırnak bile olamazsın. onun vatanına milletine ne kadar bağlı olduğunu ve ne kadar özel bir karaktere sahip olduğunu bütün denizli biliyor. siz anca kudus köpek gibi havlarsınız.

ulaş
ulaş - 7 yıl Önce

HASAN AKSU SEN KARAKTER EĞİTİMİ ALMAK İSTERSEN AHMET KIRBOĞA BUNUN İÇİN EN İDEAL ÖĞRETMENDİR. ;;)))

Hasan Aksu
Hasan Aksu - 7 yıl Önce

Sen burada yazı yazacağına karakter sahibi olmayı dene.