banner249

1 mahalleye 4 müjde birden!

Merkezefendi Belediyesi ve müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Gümüşler Yeni Mahalle Cami’nde bir etkinlik düzenledi.

1 mahalleye 4 müjde birden!
banner240

İkramların sunulduğu gecede Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Yeni Mahallelilere 4 ayrı müjde verdi. Başkan Subaşıoğlu, bölgeye kapalı pazar yerinin yapılacağını, içinde etüt merkezi, iş merkezi ve kapalı yüzme havuzunun bulunacağını söyledi. 


Geceye Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra Merkezefendi İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla, MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Akif Eskicioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Gecede konuşan Merkezefendi Müftüsü Gencal Şenyayla, katkılarından dolayı Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür etti. Şenyayla, bu yıl ki Kutlu Doğum haftasının ana temasının Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı olduğunu belirtti. Şenyayla, bu doğrultuda çalışmalar yapacaklarını kaydetti. 

YENİ MAHALLE’YE 4’Ü BİR ARADA MÜJDE
Ardından kürsüye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “Büyüdüğümüz mahallede böyle güzel bir akşam düzenledik. Önümüzdeki dönemde 3 aylar başlıyor. Şimdiden 3 ayların hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl Peygamberimizi anarken O’nu hadisleriyle anmak istedik ve kartela bastırarak dağıttık. 

Peygamber Efendimiz (SAV) ’korkutmayınız, müjdeleyiniz’ diyor. Bizde buraya müjdelerle geldik. Bilindiği üzere daha önceden mahallemize kapalı pazar yeri sözü vermiştik. Yeri gördük, inceledik. Yerin büyük olduğunu görünce 4’lü proje yapmak istedik. Pazar yerinin yanı sıra burada 8 derslikli etüt merkezi yapacağız. Öğretmenlerini de biz sağlayacağız. Bölgede ticari merkez sıkıntısı var. Yine aynı yerde büyük bir iş merkezi yapacağız. 

Yine Merkezefendi sınırları içinde ilk ve tek olan bir proje daha yapacağız. Bundan Gültepe, Gümüşçay, İlbade, Yeni Mahalle ile Esentepe ve Alpaslan Mahalle’lerinin de istifade edeceği 140 cm yüksekliğinde ısıtma tertibatı olan kapalı havuz yapacağız. Bu projemiz ilk bu mahallemizde başlayacak. Kutlu doğum haftası nedeniyle sizlere bu projeyi müjdelemek istiyorum. Kazasız belasız bir şekilde 1 yıl içinde bu projemizi tamamlayacağız. Bu projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Gümüşler Yeni Mahalle Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği katkılarından dolayı başta Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere, ilçe müftüsü Gencal Şenyayla, Nafiz Akbıyık ve Hakkı Subaşıoğlu’na plaket verdi. Gece ikramların ve ilahi ziyafetinin ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER