banner249

Okul müdürüne çirkin kumpas!!!

Denizli’de Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu'nda okul önüne saçılan Atatürk ve İstiklal Marşı portreleri Türkiye genelinde infiale neden oldu. Yaşanan olay sonrasında okul müdürü açığa alınıp, hakkında soruşturma açıldı. Yaşanan sürecin kumpas olduğu ve art niyetli bir girişim olduğu kısa zamanda ortaya çıktı.

Okul müdürüne çirkin kumpas!!!
banner240

Denizli’de Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu önünden geçen bir kadın çöpe atılan Atatürk posterleri ve İstiklal Marşı tabloları sonrası durumu görüntüleyerek sosyal medyada paylaşmıştı. Türkiye genelinde infial yaratan olay sonrasında okul müdürü Ruhi Öz açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yüzhaber.com internet sitesi tarafından edinilen bilgiye göre yaşanan sürecin tamamen kasıtlı ve art niyetli olduğunu ortaya çıktı.

PORTRELERİ ÖZELLİKLE ORTALIĞA SAÇMIŞ!

Okulun ardiyesinde yapılan temizlik esnasında Atatürk portreleri, İstiklal Marşı portreleri poşetlenerek, okulun giriş kapısına çıkarılıyor. Olay yerine gelen kimliği belirsiz bir kadın poşetleri okulun dışına çıkartıp, portreleri etrafa saçıp videosunu çekiyor ve basına servis ediyor.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Çeşitli basın yayın organlarında Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nda Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosunun çöpe atılması ile ilgili çıkan haberlere istinaden; okul müdürü R.Ö. görevden uzaklaştırılarak konunun aydınlığa kavuşturulması için geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 13:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İlkay Gençturk
İlkay Gençturk - 3 yıl Önce

Ruhi Bey i çekemeyenler karalamak istediler eninde sonunda gerçek ortaya cıktı

SIRADAKİ HABER