banner249

İGF kimsenin güdümünde olmadı!

Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılan İnternet Gazetecileri Federasyonu, kimsenin güdümünde olmadan yoluna devam edecek. İGF Genel Başkanı Mesut Demir, amaçlarının internet yasası ve internet medyalarına destek olduğunu söyledi.

İGF kimsenin güdümünde olmadı!
banner240

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, “İnternet Gazetecileri Federasyonu, 23 Ocak 2020 tarihinde, hiçbir kuruluşun güdümünde olmadan internet medyalarına destek amacıyla kuruldu. Bu süreçten itibaren internet yasası ve internet medyalarına destek olmak amacıyla kurulan İGF Haber Ajansı, İGF Reklam Ajansı ve İGF TV çalışmalarını sürdürdü. İnternet yasası ile ilgili çalışmalar Ankara’da önemli adımların atılmasını sağladı. Federasyona inanarak destek veren internet medyalarına teşekkür ediyoruz” dedi.

“İGF, HER KESİMİ KUCAKLAYAN BİR YAPIDIR”
İnternet Gazetecileri Federasyonu’nun kimsenin güdümünde olmadan yoluna devam edeceğine dikkat çeken Mesut Demir, “İGF, ne konfederasyon, ne federasyon, ne de konseyin güdümünde olmayıp, her kuruma üye cemiyet ile dernekleri kucaklayan bir yapı olmuştur ve bu şekilde devam edecektir. İGF’ye üye cemiyet ve dernekler arasında hiçbir ayrım da yapmadı, yapmayacaktır. İGF’ye destek olan tüm cemiyet ve derneklerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER