banner249

Yeni desteklerin sinyalini verdi

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi seyrine göre yeni destek adımları atacaklarını söyledi.

Yeni desteklerin sinyalini verdi
banner240

Pandemi döneminde esnaf ve halka destek sağladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pandeminin seyri ve ekonomideki gelişmelere göre ilave destek adımları atacaklarını belirtti. Erdoğan, “Fevkalade dönemlerin fevkalade tedbirler gerektiği hakikatini aklımızdan çıkartmıyoruz. Bu amaçla ülkemizi hedeflerinden çıkartmayacak ve halkımızın geleceğine umutla bakmasını sağlayacak yeni politikalar geliştirmeyi sürdüreceğiz. Milletimiz, özellikle de gençlerimize sesleniyorum, müsterih olun, bu ülkede hiçbir insanımız sahipsiz değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 2023 hedefleri ile 2053 vizyonu ile 19 yıllık emeğimizin ürünü güçlü alt yapısıyla, bölgesel ve küresel liderlik konumuyla son bir asırdaki en güçlü yürüyüşünü gerçekleştirmektedir. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile bu yürüyüşü mutlaka zaferle neticelendireceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakan gezer
Hakan gezer - 3 yıl Önce

engellilere neden ic bir yardim yok acaba

Aysel doğan
Aysel doğan - 3 yıl Önce

Benim iki oğlum var babasız büyütmeye çalışıyorum evimiz kira toplam elime geçen para 1800 faturaları ödedikten sonra hiç bir şey kalmıyor bize ne ayakkabı ne kazak maaşlara zam yapılmadan zamlı fatura ödüyoruz bu mu vatandaşı rahatlatmak sürekli krediye yönlendiriyorsunuz her gün bankalar arıyor bıktım artık bankaların ve zenginlerin yanındasınız bizim gibi garibanla ne işiniz olur

SIRADAKİ HABER