banner249

Hindistanlı büyükelçi işadamlarıyla buluştu

hindistan'ın ankara büyükelçisi susmita gongulee thomas, denizlili işadamlarıyla bir araya geldi.

Hindistanlı büyükelçi işadamlarıyla buluştu
banner240
Büyükelçi Thomas, büyükelçilik başkatibi Chernattil Ramachandran ve Hindistan Tekstil Kurumu Temsilcisi Ravi Komar ile birlikte Denizli İşadamları Derneği (DİAD) tarafından polisevinde düzenlenen ;;Hindistan Ülke Tanıtım;; toplantısına katıldı.

Denizli;nin özellikle tekstil sektöründe çok gelişmiş bir şehir olduğunu ifade eden Thomas, ilişkilerin bundan sonra daha da güçlenerek süreceğini dile getirdi. Thomas, ;;Özelikle tekstil makineleri ve hammadde konusunda Denizli ile bundan sonraki aşamada daha çok işbirliği yapacağız;; dedi.

DİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Aydın da Denizli-Hindistan arasındaki ticaret bağının, bu ziyaret ile daha da gelişeceğine inandıklarını belirterek, şunları söyledi, ;;Türk ve Hindistanlı işadamları önümüzdeki süreçte büyük iş birliklerine imza atacaktır. Bizler Türkiye;nin daha çok gelişmesi adına Hindistan ile olabildiğince yakın ilişkiler kuruyoruz. Türk ve Hindistanlı işadamlarının birlikte hareket etmesiyle hem dünya hem de Türk ekonomisi daha çok kazanacaktır. Biz de bunun bilinciyle Hindistan;ı yakından takip ediyor ve yatırımlar konusunda da önemli adımlar atıyoruz. Türk işadamlarına dünyanın her yerinde olduğu gibi Hindistan pazarında da yardımcı olacağız. Dernek olarak üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz, bu programların ülkemize ve Denizli;ye çok faydalı olduğuna inanıyoruz.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.