banner249

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU?

Bugün dolar ne kadar oldu? Herkes bu sorunu cevabını araştırıyor. Ekonomide en çok merak edilen konulardan birisi olan dolar kuru hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Zira, gerek yatırım, gerekse alım satım gibi çeşitli amaçlarla güncel döviz fiyatlarını takip eden bireyler, canlı euro dolar kuru bilgisine ulaşmak istiyor. Dövizde yaşanan hareketlilik neticesinde, haftanın ilk günü itibari ile 'Dolar bugün ne kadar?' sorusu arama motorları üzerinde yanıtı en çok merak edilenler arasında öne çıkıyor. Sizler için hazırladığımız haberimizin detaylarından, güncel ve canlı dolar kuru hesaplama bilgisine ulaşabilir; anlık döviz fiyatları takibini gerçekleştirebilirsiniz. İşte, 9 Temmuz 2019 Salı gününe alış satış rakamları...

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU?
banner240

Dolar ne kadar oldu? 9 Temmuz Salı günü dolar kuru bugün ne kadar oldu? Canlı döviz alış satış fiyatı burada

Döviz fiyatları, altın ile beraber ekonomide günlük olarak en çok aranan konulardan birisi durumunda. Haftanın ilk günü itibari ile dolar kurunda yaşanan dalgalı seyir, bireyleri alım ve satım fiyatları hakkında sorgulamaya yöneltiyor. Uzun vadeli yatırım, kısa vadeli alış satış gibi çeşitli amaçlarla güncel döviz kuru bilgisine ulaşmak isteyen bireyler, araştırmalarını da bu şekilde yönlendiriyor. Hiç şüphesiz, en çok öne çıkan ise dolar fiyatları durumunda.

CANLI DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? 9 TEMMUZ 2019 SALI

Sizler için hazırladığımız haberimizden, canlı ve güncel rakamlar ile euro dolar kuru bilgisine ulaşabilir; anlık euro ve dolar alış satış fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşte, 8 Temmuz 2019 Pazartesi gününe ilişkin rakamlar;

DOLAR

Alış: 5,7370

Satış: 5,7427

EURO

Alış: 6,4366

Satış: 6,4467

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER