banner249

Babadağ’da Halk Ekmek uygulaması başladı!

Babadağ Belediyesi, Denizli’de Halk Ekmek uygulamasını başlatan ikinci belediye oldu.

Babadağ’da Halk Ekmek uygulaması başladı!
banner240

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ilçede yoğun istek üzerine Halk Ekmek uygulamasını başlattı. Denizli’de Şeniz Doğan öncülüğünde başlayan bu hizmet kervanına Başkan Atlı da katıldı. İlçede kendisine gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşturan Atlı, bu uygulamayı Denizli’de sürdüren ikinci başkan olarak kayıtlara geçti. 

BUGÜN SATIŞLAR BAŞLADI
Uygulamanın bugün başladığı ilçede daha ilk günden yoğun ilgi gösterildi. Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağ’da vatandaşlarımızın her türlü taleplerine bugüne kadar elimizden geldiğince yetişmeye çalıştık. Halkımızla birebir iletişimi hep en üst seviyede tuttuk. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu günlerde halkımızdan gelen taleplere kayıtsız kalamazdık. Babadağlı hemşerilerimizin bizlerden talep ettiği Halk Ekmek uygulamasını bugün itibariyle hayata geçirdik. 

4 MAHALLEDE AKTİF
Uygulamayı ilk olarak ilçemizin 4 mahallesinde başlattık. 4 mahalleye ekmek büfelerimizi ve belediye personellerimizi yerleştirdik. Ekmeğimizi 5 liradan Babadağ halkına satışa sunduk. Kıranbağ, Burmalı, Dereköy ve Söğütdibi Ekmek büfeleri ile artık Babadağlı hemşerilerimize ekmeği daha uygun fiyata vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Babadağlı hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum dedi. 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2023, 16:56

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER