banner249

Altın tarih yazıyor!

Dolar/TL yeni güne 6.90 seviyesinden başladı. Altının ons fiyatı ise tarihinde ilk kez 2 bin doları aştı ve 2 bin 31 doları gördü. Altın son yükselişle yatırımcısına dolar bazında 8 ayda yüzde 33 kazandırdı. Gram altın ise 460 liradan işlem görüyor.

Altın tarih yazıyor!
banner240

Dolar/TL yeni güne 6.90 seviyesinde başladı. Euro/TL ise 8.16 civarında seyrediyor. Piyasalar koronavirüs ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 18 kişinin koronavirüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 5 bin 765’e yükseldiğini, bin 83 yeni vaka tanısı konulduğunu  açıkladı. Almanya, yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle Türkiye’ye yönelik uyguladığı seyahat uyarısını Antalya, İzmir, Aydın ve Muğla için kaldırdı.

İLK KEZ 2 BİN DOLARI AŞTI
Küresel ekonomiye yönelik endişeler ve zayıflayan dolar, güvenli liman altına olan talebi her geçen gün artırıyor. Dün akşam uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı tarihinde ilk kez 2 bin dolarlık kritik seviyeyi aştı ve 2 bin 31 dolara kadar yükseldi. Gram altın 460 lira seviyesine geldi. Çeyrek altın da 753 liradan işlem görüyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER