banner249

Kültür Koleji'nde ilk ders zili çaldı

Denizli’nin en gözde butik okullarından olan Kültür Koleji’nde ilk zil çaldı. Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitimin başladığı okulda öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Kültür Koleji'nde ilk ders zili çaldı
banner240

2020 yılının Mart ayından bu yana devam eden Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık 1 buçuk yıldır okullar uzaktan eğitimle devam ediyordu. Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim kararının ardından bugün Denizli Kültür Koleji’nde yüz yüze eğitim başladı. Sabah okunan yılın ilk İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler sınıflarına akın etti. Uzun zamandır bir birini görmeyen öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Denizli Kültür Koleji Müdürü Gülsen Hekimoğlu, uzun bir aradan sonra eğitim öğretime başlamanın sevincini yaşamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Okulların açılması ile uzun süredir ayrı kaldığımız öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz de öğretmenleri ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu hissediyor. Dileriz bir daha pandemiden dolayı eğitim hayatımız sekteye uğramaz. Salgın nedeniyle meydana gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı temizlik ve hijyen önlemlerimizi aldık, velilerimizin gönlü rahat olsun.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER