banner249

Denizli’nin gururu Gelişim Koleji’nden

Denizli Gelişim Koleji, LGS sınavında Türkiye ortalamasının 333 katı ile büyük bir başarıya imza attı. Kolej öğrencisi Salih Şahin ise tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan aldı.

Denizli’nin gururu Gelişim Koleji’nden
banner240

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı 6 Haziran 2021’de tamamlandı ve 30 Haziran’da açıklandı. Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından Denizli Gelişim Koleji bu yıl ki LGS’de büyük bir başarıya imza attı. Hem LGS birincisi çıkartan Gelişim Koleji hem de yüzde 0,01 - yüzde 0,08 dilime 27 öğrenci soktu. LGS’de tüm sorulara doğru yanıt veren Denizli Gelişim Koleji öğrencisi Salih Şahin 500 tam puanla Türkiye birincileri arasına girdi.

Denizli Gelişim Koleji Kurucu Müdürü Mehmet Hayit, okulun öğrencilerinin birçok başarıya imza atarak Türkiye ortalamasının 333 katı bir başarı elde ettiklerini söyledi. Hayıt, “Alınan sonuçla beraber Türkiye başarı ortalamasının 333 katı bir başarıdır. Denizli ve Türkiye birinciliğinin yanında kitlesel ve oransal başarıda inanılması güç sıra dışı başarılara imza attık. Bu başarının sırrı ise öğrencilerin zekasını, emeklerini ve kabiliyetlerini milli servet olarak görmektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER