banner249

Denizli Kültür Koleji’nden ödüllü sınav

Denizli Kültür Koleji, LGS sonuçlarına göre öğrencilere yüzde 100’e varan burslu eğitim alma imkanı sunmuştu. Aynı şekilde 21-22 Ağustos’ta yapılacak bursluluk sınavı ile de Denizli’deki lise öğrencilerine yine yüzde 100’e varan burslu olma imkanı sunuyor.

Denizli Kültür Koleji’nden ödüllü sınav
banner240

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından Denizli Kültür Koleji öğrencilere aldıkları puana göre yüzde 100’e varan burslu eğitim alma imkanı sundu. Yoğun ilginin olduğu başvuruların ardından bir burslu eğitim şansı da lise öğrencilerine sunuluyor.

Kolej tarafından 21-22 Ağustos’ta yapılacak ‘Ödüllü Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı’ ile 9-10-11 ve 12. sınıflar için yine yüzde 100’e varan burs imkanı sunuluyor. Sınava her giren öğrenciye yüzde 10 burs verilecek sınav için 0554 166 60 01 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Denizli Kültür Koleji Müdürü Gülsen Hekimoğlu, Denizli’deki tüm öğrencileri sınava davet edeek şunları ifade etti: “Bursluluk sınavımız 21 Ağustos Cumartesi ve 22 Ağustos Pazar günü yapılacak. Sınava giren her öğrenciye yüzde 10 indirim vermenin yanı sıra, aldığı puana göre de indirim yapılacak. Okulumuz butik okul olduğu için öğrencilere daha fazla ilgi gösterebiliyoruz ve bu konuda imkanlarımız çok geniş. Tüm öğrencilerimiz okulumuza ve sınavımıza davetlidir. Denizli Kültür Koleji’ni seçsinler, çünkü gelecek kültürde”

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2021, 08:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER