banner249

Denizli'de ilk ve tek!

Denizli'nin ilk butik okulu özelliği taşıyan ve 10 ve 12 kişilik sınıflarda eğitim veren Denizli Kültür Koleji, Denizli'de ilk olma özelliğini sürdürüyor.

Denizli'de ilk ve tek!
banner240

Denizli'de nitelikli ve deneyimli kadrosuyla göz dolduran Denizli Kültür Koleji, ilk olma özelliğini sürdürüyor. İlk ve tek butik olma özelliği taşıyan okulda 10 ve 12 kişilik, amfi sınıflarda eğitim veriliyor. Birebir eğitim, rehberlik ve psikososyal destek konusunda her zaman öğrencilerin yanında olan kolej, aynı zamanda alanına hakim uzman kadrosuyla da Denizli eğitim hayatında ön plana çıkıyor.

OKUL HİJYENİ VE SOSYAL MESAFE ÇOK ÖNEMLİ

Koronavirüs pandemisi nedeniyle okulda her gün temizlik ve hijyen denetimi sağlanırken, diğer yandan da öğrencilerin gerek sınıflarda gerekse okul içi ve dışında sosyal mesafe içinde bulunmalarına özen gösteriliyor. Sınıf içinde en az bir buçuk metre mesafeli olan oturma düzeninin yanı sıra, yemekhanelerde ve bahçede de aynı kurallar geçerli.

'ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR!'

Denizli Kültür Koleji Müdürü Gülsen Hekimoğlu, hem pandeminin etkilerini silmek hem de akademik başarı açısından önemli bir noktada olduklarını belirterek, velileri okullarını ziyaret etmeleri için davet etti. Hekimoğlu, 'Okulumuz köklü bir okuldur ve Denizli'de bir ilki başarmıştır. Malum uzun bir uzaktan eğitim süreci yaşadık ve bu süreçte belli sıkıntılar yaşandı öğrenci açısından. Biz bunları silmek ve öğrencilerimizi akademik başarıya ulaştırmak için her türlü gayreti ssergiliyoruz. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında hem akademik, hem rehberlik hem de psikososyal destekte bulunuyoruz. Bu açıdan velilerimizi okulumuza davet ediyoruz. En azından gelip görmeleri ve bizimle konuşmalarını istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER