banner249

Denizli Çözüm Koleji 23 Nisanı çocukları online platformda buluşturarak kutladı

Denizli Çözüm Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını online platformda buluşarak birlikte kutladı. Şiirler ve şarkılarla evlerinden bayramlarını kutlayan çocuklar, 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Çözüm Kolejinin hazırladığı 23 Nisan ve Atatürk içerikli video ise beğeni topladı. 

Denizli Çözüm Koleji 23 Nisanı çocukları online platformda buluşturarak kutladı
banner240

Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde kutlanıyor. Denizli Çözüm Koleji de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle internet üzerinden online tören düzenledi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının evlerde hep bir ağızdan okunmasıyla tören başladı.
Okul öğrencilerinin büyük emeklerle hazırladığı 23 Nisan içerikli resim sergisinin gösterimi gerçekleşti. Günün anlamı dolayısıyla öğrenciler şiir okudu, 23 Nisan şarkılarıyla coştu.

101. YIL COŞKUSUNU YAŞIYORUZ

Çocukların Bayramını kutlayan Çözüm Koleji Kurucu Ortağı İsmail Kıyak, Meclis’in önemi ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilere şu sözlerle seslendi; “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 101. Yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920 günü Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımıdır. Devletimizin, yönetim sisteminde bu tarihle başlayan büyük değişim 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla sonuçlanarak Türk Milletinin ufku açılmıştır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ilk meclisimizin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü ulusumuza çocuk bayramı olarak armağan etmiş, bu yönüyle de dünya ölçeğinde eşsiz bir lider olduğunu göstermiştir. Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmayacak, cumhuriyetin temel niteliklerini en iyi şekilde koruyup muhafaza edecektir. Tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını içten duygularıma kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER