banner249

Başvuru için son 1 hafta

Kültür Eğitim Kurumları Denizli Koleji’nden lise öğrencilerine müjdeli bir haber. Pandemi döneminin izlerini silme amacıyla başlatılan ücretsiz yaz kampı ile öğrenciler eksiğini tamamlayabilecek. Başvuru için son 1 hafta.

Başvuru için son 1 hafta
banner240

Pandemi döneminde ders eksiği ya da sınav sürecine hızlı girmek isteyen lise öğrencileri için büyük fırsat. Kültür Eğitim Kurumları Denizli Şubesi, öğrencilerin bu ihtiyaçlarını gözeterek ücretsiz yaz kampı düzenliyor. Yalnızca 80 öğrencinin katılabileceği yaz kampında 108 normal dersin yanı sıra bire bir etütler de verilecek.

AİLELER GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÇOCUKLARINI GÖNDEREBİLECEK

Bütün korona virüs tedbirlerinin alındığı kolejde gereken hijyen çalışmaları da had safhada. Özel havalandırma sistemi ile havalandırılan amfi sınıflarda eğitim görecek öğrenciler için sosyal mesafe kuralına göre de düzen oluşturulacak. 2 Temmuzda başlayacak ve 80 öğrencinin alınacağı yaz kampı başvurusu için son 1 hafta.

ÖĞRENCİLERİMİZİ AYDINLIĞA KAVUŞTURMAK İSTİYORUZ

Kültür Eğitim Kurumları Denizli Koleji Müdürü Gülsen Hekimoğlu pandemi döneminde yaşanan sıkıntıların telafisini sağlamak istediklerini belirterek, “’Günün en karanlık anı, şafak sökmeden hemen öncedir. Sonrasında yepyeni bir gün doğar’ Biz de öğrencilerimizi salgının karanlığından çıkarıp bir an önce aydınlıkla, Kültür’le buluşturmak istiyoruz. Yeniden bir arada olacağımız ücretsiz yaz kampımıza sevgili öğrencilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER