banner249

Aileler için büyük fırsat! Ücretsiz yaz kampı

Kültür Eğitim Kurumları Denizli Koleji’nden öğrencilere ve ailelerine büyük hizmet. Pandemi döneminde eğitimi yarıda kalan öğrenciler için 1 aylık ücretsiz yaz kampı açan Kültür Eğitim Kurumları’na başvurular başladı.

Aileler için büyük fırsat! Ücretsiz yaz kampı
banner240

Pandemi döneminde eğitim hayatı yarıda kalan ya da konu eksiği olan Denizlili öğrencilere Kültür Eğitim Kurumları Denizli Koleji’nden büyük fırsat. Kültür Eğitim Kurumları pandeminin izlerini silmek için 9-10-11 ve 12. sınıfta okuyan tüm öğrenciler için 1 aylık ücretsiz yaz kampı düzenledi. 5 Temmuzda başlayacak olan kamp için başvurular sürüyor.

AİLELER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Çocuklarının pandemi döneminde derslerinde geri kaldığını ya da konu tekrarına ihtiyacı olduğunu düşünen anne ve babalar için Kültür Eğitim Kurumları Denizli Koleji’nden büyük bir fırsat. 1 ay sürecek ve sadece 80 öğrencinin katılabileceği bu ücretsiz kamp 5 Temmuzda kapılarını öğrencilere açacak.

TAMAMEN STERİL BİR ORTAM

80 öğrenci kontenjanı bulunan kamp için sınıflar özel havalandırma sistemine sahip. Ayrıca anfi düzeninde olan sınıflarda temizlik ve hijyen tedbirlerinin tümü alındı.

EĞİTİMDE YÜKSEK KALİTE

Uzman eğitim kadrosu ile öğrencilerini bekleyen kurumda 108 saat normal dersin yanı sıra ders sonrası etüt yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER