banner249

Ruslar hayran kaldı!

Rusya’nın Başkenti Moskova’da gerçekleştirilen Comtrans’15 Ticari Araçlar Fuarı’nda OKT Trailer’ın inovatif ve yenilikçi düşünceyle ürettiği araçları hayranlık oluşturdu.

Ruslar hayran kaldı!
banner240

Türk mühendislerinin ve işçilerinin koşulsuz emekleriyle üretilen araçlar Rus işadamlarından tam not aldı. Türkiye’de ilk defa üretilen Süt Tankeri ile birlikte benzersiz özelliklere sahip W Tip Alüminyum Silobas ve Silindirik Akaryakıt Tankeri’ni katılımcıların beğenisine sunan OKT, Comtrans’15 Ticari Araçlar Fuarı’nda ilgi odağı oldu. 


OKT teknolojisi ile üretilen paslanmaz, izolasyonlu Süt Tankeri, fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gördü. 7.780 kg ağırlığında 28.000 litre taşıma kapasiteli yeni nesil Süt Tankeri, şasi üzerinde birbirinden bağımsız gövdeler yerine yekpare gövdeli olarak üretildi. Türkiye’de devrim yaratan mühendislik harikası Süt Tankeri’nin satışı yine Türkiye’ye gerçekleşti. 

Avcı Tarım tarafından satın alınan Süt Tankeri, Rusya’dan döner dönmez Türkiye’nin karayollarında boy göstermeye başlayacak. Moskova’da düzenlenen Comtrans’15 Ticari Araçlar Fuarı’na sürekli katıldıklarını ifade eden OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş: “Comtrans Ticari Araçlar Fuarı, Türk işadamlarına Rusya başta olmak üzere uluslararası arenada uzun dönemli ticari işbirliği imkanları sunuyor. 

Comtrans’15 Ticari Araçlar Fuar’ında Türkiye’de ilk defa ürettiğimiz Süt Tankerini sergileyerek büyük ses getirdik. Süt tankerimiz ile birlikte W Tip Alüminyum Silobas ve Silindirik Akaryakıt Tankerimizi de iş adamlarının beğenisine sunduk. Gövde yapısında enlemesine eksiz ve yekpare levhalar kullanarak kesintisiz, yüksek performanslı ve robotik kaynak teknolojimiz ile ürettiğimiz uzun ömürlü ve güvenli kullanım sunan araçlarımıza yönelik iş adamlarından olumlu geri dönüşler aldık” diye konuştu. 

Fuara katılan diğer üretici firmalar arasında farklılık oluşturarak Türk Sanayisi’nin gücünü uluslararası platformda gösterdiklerini sözlerine ekleyen Maraş, “Ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacıyla tüm enerjimizi uzun ömürlü ve yüksek mukavemetli araçlar üretmek için harcıyoruz. Sektöründe eşsiz ve katma değeri yüksek ürünlerimiz ile hem ülke ekonomimize hem de şirketimizin hizmet sunduğu pazarlardaki faaliyetlerine katkı sağlıyoruz. “ dedi. 

Rusya’da yaşanan ekonomik kriz dolayısı ile fuara katılımın geçmiş yıllara göre daha az olduğunu ifade eden Maraş, “Rusya’daki ekonomik kriz ve para piyasalarındaki dalgalanmalar sonucunda Comtrans’15 Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçi sayısında belirli oranda düşüş yaşandı. Özellikle Türkiye’den birçok treyler üreticisi fuara katılmamayı tercih etti. Nitekim Türk şirketleri, sadece ihracat hacminin genişlediği dönemlerde değil aynı zamanda daraldığı dönemlerde de uluslararası fuarlara katılarak faaliyet gösterdiği pazarlarda sürdürülebilirliğini sağlaması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER