banner249

Öğrenim yardımı sonuçları açıklandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Denizli ve ilçelerde eğitim alan lise düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.

Öğrenim yardımı sonuçları açıklandı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Denizli ve ilçelerde eğitim alan lise düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı sonuçları belli oldu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının yaptığı değerlendirme sonucunda Denizli ve ilçelerinde eğitim gören ekonomik durumu iyi olmayan lise ve düzeyindeki öğrencilere 10 ay boyunca aylık 80 lira verilecek. 5 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında yapılan başvuruların sonuçları www.denizli.bel.tr adresinden ya da Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığından öğrenilebilecek. Başvurusu onaylanan öğrencilere, Eylül 2016-Haziran 2017 tarihlerini kapsayan 10 aylık dönemde ayda 80 TL olmak üzere toplamda 800 lira öğrenim yardımı yapılacak.


“EĞİTİMLİ GENÇLER YEGANE SERMAYEMİZ”
Uzun yıllardır devam ettikleri öğrenim yardımlarını yeni eğitim-öğretim döneminde sürdürdüklerini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Eğitimli gençler Türkiye’yi geleceğe taşıyacak yegane sermayemizdir. Bu nedenle olmazsa olmazımız, eğitim alanına her koşulda destek vermektir. Sosyal belediyecilik anlayışımızla ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek vererek, onların önce kendi geleceklerini daha sonra Türkiye’nin geleceğini şekillendirmelerini arzu ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER