DÜNYA KRİZLERİNİN HEDEFİNDEKİ TÜRKİYE

2010 yılının Aralık ayının ortalarında Tunus’ta başlayan  Arap Baharı, Suriye Krizi, Katar Krizi diye bizlere sunulan olaylar, Küresel Elitlerin (önceki yazımda bahsetmiş olduğum 8 elit aile) 1970’li yıllardan beri planlayıp, geliştirerek ve günümüzde ortaya koymuş oldukları büyük bir oyundur. Tunus, Libya ve Mısır’dan tutun Suriye iç savaşı ile Küresel Elitler ve işbirlikçileri, Türkiye’yi ve bütün Ortadoğu’yu yeniden yapılandırmak ve bölüp parçalayarak kontrol altına almak istiyorlar. Ekonomik yönden hepsini büyük zararlara uğrattılar. Arap baharından etkilenen ülkelere ileri demokrasi götürerek yönetime, ülkelere ellerine geçirdiler. Fakat bu yetmedi..

 Küresel Elitler,  Geçen yıl Eylül ayında Suriye’ye yapılacak olan askeri müdahaleyi engellediği için Putin’i ve Rusya’yı cezalandırdılar,  önce ekonomik yönden, sonra Ukrayna, Kırım krizleri sonra da Suriye krizinin içinde yer aldırarak savaşı Rusya’nın ön bahçesine kadar taşıdılar. En son olarak Katar Krizi üzerinden üstü kapalı mesaj verdiler.

Küresel Elitlerin bir diğer hedefi de IŞİD terör örgütü ile İslam dinini dünyada karalamak ve İslam’ı terör, şiddet dini olarak lanse ederek insanları İslam dinine karşıantipatiduymasını sağlayacak, terör faaliyetleri yaptırmak ve Ortadoğu’da yıllarca sürecek olan bir Sünni ve Şii savaşı çıkarmaktır. ABD ve AB, IŞİD terör örgütünü bahane ederek Irak’ın Kuzeyine Kürt bölgesine ağır silahlar gönderiyorlar. Çünkü çok yakın zamanda Kürtler Irak’taki merkezi yönetime karşı Kuzey’de bağımsızlıklarını ilan edecekler.Tahminimce Rusya, Ukrayna ve Suriye üzerinden, büyük savaşı başlatacaklar ve ABD, NATO müttefikleri ile Rusya ve müttefikleri, bu savaşta karşı karşıya gelecektir. Hedefte Küresel Elitlerin oyununu bozan 4 ülke var: Rusya, Türkiye, İran ve Çin. Bu büyük savaş, aslında adı geçen dört ülkeyi dize getirmek için Küresel Elitlertarafından senaryosu yazılmaktadır. Türkiye’yi güneyden Suriye ve Irak krizleri,kuzeyinde ise Rusya ile arasını bozarak,son olarak da Katar Krizi ile Türkiye yalnızlaştırılmak Ortadoğu bataklığının içine çekilmeye çalışılıyor!

Ama neden?
Bu proje tamamen vaat edilmiş toprakları ele geçirmeye çalışan Siyonist Yahudiler tarafından planlanmıştır. Ortadoğu’daki savaşların ana nedeni budur. Vaat edilmiş topraklar (Büyük İsrail İmparatorluğu) Nil ve Fırat nehri arasında kalan topraklardır ve Türkiye' nin doğu kısmı da bu proje içindedir. Bu projenin Türkiye’deki aktörü ise PKK terör örgütüdür ve sınırlarımızın dışındaki,bağımsız Kürdistan devleti yalanıyla kandırılan Kürtlerdir.

Bana; ya arkadaş tüm bunları yapan ABD değil mi? Sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyim. ABD’yi, ABD’deki senatoyu kim etki etmekte; kim yönlendirmekte, kim yönetmekte?

Küresel Elitler; eğer savaş çıkarmadan(Rusya, Türkiye, İran, Suriye ve ABD’nin içinde olacağı savaş) Suriye meselesini hallederlerse;(biraz zor ama) bundan sonra ki hedef, yıllardan beri hedefte olan İran olacaktır. Gelecek haftaki yazımda İran’dan bahsedeceğim.

Sağlıkla, sevgiyle, bilgi ile kalın.



 


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.