banner249

Yüzde 10 indirim kampanyasına destek Denizli’den

Enflasyon Topyakün Mücadele Programına Denizli iş dünyasından destek geldi. Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası, STK’lar ve odalar yaptıkları ortak basın açıklaması ile yüzde 10 indirim kampanyasına destek vereceklerini açıkladı. Toplantıda konuşan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, enflasyon ile mücadelede ön cephede yer alacaklarını belirtti.

Yüzde 10 indirim kampanyasına destek Denizli’den
banner240

Denizli Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıya Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları katıldı.

TEFENLİLİ: “TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ”

 Enflasyon ile mücadele etmek için fedakarlık yapmak gerektiğini belirten Denizli Ticaret borsası Başkanı İbrahim Tefenlili; “Denizlili sanayici ve işadamları olarak Enflasyon Topyakün Mücadele Programına destek veriyoruz. İnanıyoruz ki yapacağımız fedakarlık ile bu enflasyonu yeneceğiz ve yeniden kazanmaya başlayacağız. Kamu, özel sektör el ele verirsek bu işinde üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ön cephede yer alarak taşın altına elimizi koyacağız” dedi.

ERDOĞAN: “DİK DURMAMIZ GEREKİYOR”

Yapılacak olan yüzde 10’luk indirim ile hem esnafın hem de vatandaşın kazanacağını ve enflasyonun da bu bağlamda düşeceğini belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan; “Şuanda esnaflarımız ile birebir görüşüyoruz. Bu gemide hepimizin olduğunu unutmamalı ve büyük dalgalara karşı dik durmamız gerekiyor. Yakın zamanda indirim kampanyasına destek veren firmalarımızı sizlerle paylaşacağız” dedi.

“135 MİLYON TL’LİK DESTEK SAĞLADIK”

Diğer yandan Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası hizmet binalarının aynı çatı altında birleşmesiyle ilgili projenin de askıya alındığını belirten Erdoğan; “Böyle bir durumda bu inşaatı yapmamız doğru değildi. Bizler bu projeyi şuanda durdurarak bu paralarımızı esnafımıza ve üyelerimize dağıttık. DTO olarak şuana kadar 135 milyon TL’lik bir destek sağladık üyelerimize” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER