banner249

‘’Gümrük uygulamaları üyelerimiz için önemli’’

Denizli Gümrük Müdürlüğü yetkilileri, “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Konuklarının Gümrük Günü’nü kutlayan Başkan Erdoğan, gümrük uygulamalarının üyeleri için büyük önem taşıdığını söyledi.

‘’Gümrük uygulamaları üyelerimiz için önemli’’
banner240

Denizli Gümrük Müdürü Mehmet Şensoy, Gümrük Müdür Yardımcısı Hayati Demir, Gümrük Müdürlüğü memurları Mine Çikir, Pervin Yıldırım ve Fırat Solak, Gümrük Günü dolayısıyla DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Konuklarının Dünya Gümrük Günü’nü kutlayan Başkan Erdoğan, önemli bir görevde bulunduklarını kaydetti. Dünya ticaretinde rekabetin olduğunu belirterek Erdoğan, “O nedenle, gümrük uygulamaları üyelerimiz için çok önemli! Denizli iş alemi ve sivil toplum kuruluşları olarak, Gümrük Müdürlüğü’nün çalışanlarını canı gönülden kutluyorum. Gece gündüz demeden bu şehre katkı sağlıyorlar; teşekkürler” dedi.

KONUKLARINA, BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemini de vurgulayan Başkan Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Şehirlerin kalkınmasında sadece üretim yeterli değildir… Kamu kurum ve kuruluşlarının, ihracatçı ve sanayici ile birlikte hareket etmesi de gerekir. Denizli Gümrük Müdürlüğümüzün de bu şekilde çalıştığını görmek, bizleri mutlu ediyor. Hizmetinizdeki kalite ve özeninizden dolayı teşekkür ediyoruz.”

BU YILIN ANA TEMASI “EKONOMİK KALKINMA İÇİN GÜVENLİ İŞ ORTAMI”

Gümrük Günü’nde kendileriyle çalışan tüm paydaşları ziyaret ettiklerini anlatan Gümrük Müdürü Mehmet Şensoy ise, Dünya Gümrük Günü’nün her yıl 26 Ocak’ta kutlandığını hatırlattı. Şensoy, “Her yıl Gümrük Günü kutlamalarında farklı bir tema belirleniyor. Bu yıl ki ana temamız, Ekonomik Kalkınma İçin Güvenli İş Ortamı. Bu arada, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bugünün önemini ve amacını anlatıyoruz. Neler yaptığımız hakkında da bilgilendiriyoruz. Denizli Gümrüğü çalışanları olarak, sanayicimizin ihracat ve ithalatta yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek için büyük bir gayret sarf ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Denizli Gümrük Müdürü Mehmet Şensoy, Başkan Erdoğan’a çiçek takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER