banner249

Ekonominin patronları Denizli’de buluştu

Türkiye’nin en büyük ihracatçı illeri arasında yer alan Denizli, Ekonomi 2018 Vizyon toplantısına ev sahipliği yaptı. Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu ev sahipliğinde yapılan toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

Ekonominin patronları Denizli’de buluştu
banner240

Ekonomi 2018 Vizyon toplantısı, Anemon Otel’de yapıldı. Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu ev sahipliğinde yapılan toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve bürokratları Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, İthalat Genel Müdürü Ahmet Erkan Çetinkayış, Anlaşmalar Genel Müdürü Mehmet Işkın, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Arzu Yılmaz, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yurdal Şahin, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu ile Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk katıldı. Denizlili işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda açılış konuşmasını Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve DTO Başkanı Uğur Erdoğan yaptı. Zeybekci salona alkışlar eşliğinde girdi.

DAHA İLERİ GİDECEĞİZ

2017’nin, ardından 2018’in daha iyi geçeceğini belirten Erdoğan, “Denizli olarak bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldik. Bu konuda Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. 2018’de Türkiye’nin bir adım daha ileri gidebilmesi için Denizli olarak üzerimize düşen hangi görev varsa yerine getirmeye hazırız” dedi.

ÇARDAK’TA MUTLU SON

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ise Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin artık yatırım için hazır hale geldiğini belirterek, bölge ve yapılacak protokol hakkında detaylı bilgi verdi. Çardak’ın Denizli açısından önemine değinen Keçeci, “Denizli Sanayi Odası olarak bölgenin faal duruma gelebilmesi için önemli çalışmalar yaptık. Bu konuda başından beri bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sanayi Odası ile bölge için protokol imzalayan Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan ise bölgedeki bankaya ait parsellerin metrekaresi 5 dolardan satışa çıkarılacağını duyurdu, sanayicileri yatırıma davet etti.

GÜNDEMİNDE AFRİN VARDI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise toplantıya katılımın yoğun olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Zeybekci’nin gündeminde Afrin-Zeytin Dalı Operasyonu vardı. Zeybekci, “Türkiye’nin sınır güvenliğini tehdit eden hiçbir oluşuma müsaade etmeyeceğiz. Zeytin Dalı operasyonun bir benzeri Fırat’ın doğusuna yapılacak. Sınırlarımızı korumak için kimseden izin almadık almayacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER