banner249

DTO; Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz !

DTO Başkanı Erdoğan, AB destekli projenin açılışında konuştu

DTO; Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz !
banner240

İŞLETMELERE LOKOMOTİF OLUYORUZ”

Denizli Ticaret Odası tarafından hazırlanan “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” isimli projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Projenin açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, en büyük sermayenin bilgi olduğuna işaret ederek, “Biz de eğitim çalışmalarımızla sektörlerin kalifiye eleman ihtiyacını gidermeyi hedefliyoruz. Ekonominin bel kemiği olan işletmelerimize lokomotif oluyoruz” diye konuştu.

“BİLGİ EN BÜYÜK SERMAYE!”

Denizli Ticaret Odası olarak eğitimlere özellikle de sektörel eğitimlere önem verdiklerini belirten Başkan Uğur Erdoğan, “Ekonominin dinamikleri olan işletmelerimize, lokomotif olmak, girişimcilerimizin önünü açmak gibi birçok misyonumuz bulunmaktadır. Bu misyonların yerine getirilmesi noktasında eğitimin de bizim en önemli asli görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Sizler de takdir edersiniz ki; bilgi çağımızın en değerli sermayesidir. Parasal sermaye temin edilebilir. Ancak bir işletme, parasal sermaye ve makinaları verimli bir şekilde yönetebilecek bilgiye sahip değilse, o işletmenin sürekliliğini sağlamak mümkün olmaz. Bu gerçekten hareketle sektörlerimizin eğitimlerine büyük önem veriyoruz” dedi.

“PROJE İÇİN 168 BİN EURO HİBE ALDIK”

“Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesinin Denizli Ticaret Odası’nın eğitim konusundaki duyarlılığının sonucu ortaya çıktığına işaret eden Başkan Erdoğan, “İnşaat sektörümüzün alt kolu olan ısı, ses, su ve nem yalıtımı konusunda, 50 kişiyi eğitmeyi ve mesleki yeterlilik anlamında belgelendirmeyi hedeflediğimiz bu projemize Avrupa Birliği fonlarından 168 bin Euro hibe desteği alınmıştır. Projemizin inşaat sektörümüz için hayırlı olmasını temenni ediyor, projenin hazırlanmasında ve bu aşamaya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER