banner249

DTO, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile protokol imzaladı

Denizli'deki basın yayın kuruluşları, gazeteciler ve reklam tanıtım ajansları, DTO ile yaptıkları protokolle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na topyekûn destek verdi.

DTO, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile protokol imzaladı
banner240

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na katılım, hızla büyüyor. Denizli Ticaret Odası (DTO), Yenimedyader'den sonra Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) ile de protokol imzaladı. Buna göre, DTO üyeleri TOBB'un da desteklediği Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamındaki asgari 3 ay süreyle En Az %10 İndirim Kampanyası'na dair reklamlarını; DGC, Yenimedyader ile Denizli Radyo Yayıncılar Derneği’nin üyelerinin işletmelerinde yayınlatmak isterlerse, kampanyada uyguladığı indirim oranı kadar bir indirimden faydalanacak. Yeni imzalarla birlikte, Denizli'deki tüm basın yayın kuruluşları, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na DTO aracılığıyla, topyekûn destek vermiş oldu.

DGC BAŞKANI BOYACI: “DTO, HER ZAMAN BASININ AYNINDA OLDU”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, protokol imza töreninin ardından yaptığı konuşmasında, DTO ile basın yayın kuruluşları arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti. Boyacı, “Bu anlaşmayı daha önce Yenimedyader de imzalamıştı. Cemiyet üyesi kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ve Denizli Ticaret Odası Başkanımızın olumlu yaklaşımıyla, Enflasyonla Mücadele Kampanyası’na bizler de katılma kararı aldık. Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak, cemiyetimize üye kuruluşlar, radyolar, televizyonlar, gazeteler ve internet siteleri, TOBB’un başlattığı Denizli ticaret Odası’nın yoğun bir çalışma ve etkili bir şekilde sürdürdüğü bu kampanyada yer alacaklar. Öğrendiğimize göre şu ana kadar bizlerin yanı sıra Denizli’de 202 firma kampanyaya destek vermiş. Bu sayıya ulaşılmasında, Denizli Ticaret Odası’nın desteği oldukça fazla. Şunu da belirtmek isterim ki; ağustos ayında başlayıp dış kaynaklı bir dalgadan ekonomimiz etkilendi. Bu tür durumlarda indirim kampanyaları yapılmasının yanı sıra tanıtımın öneminin arttığını unutmamalıyız. Her ne kadar kampanya düzenlense ve indirimler yapılsa da, bunu duyurmamız, halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda, basının rolü çok büyük. Biz de bu noktada elimizi taşın altına koyduk ve kampanyaya tanıtım anlamında destek vermek istedik. Bu nedenle, kampanyaya katılan 202 firmanın Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası’nda yaptıkları indirim oranında, Denizli medyasındaki gazeteler, radyolar, televizyonlar ve internet siteleri de onlara destek verecekler. Bu talebimize olumlu baktığı için, üyelerimiz adına Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan’a teşekkür ediyorum; hayırlı olmasını diliyorum. Bugün burada bizim de üyemiz olan Denizli Radyo Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Yasemin Tunç ile radyolarımızın temsilcileri de var. Katkınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “DENİZLİ BASINI TOPYEKÛN DESTEK VERDİ”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da, konuşmasında, Denizli’nin yeni imzalarla birlikte, kampanyanın da ruhuna uygun bir şekilde, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na topyekun destek verdiğini belirtti. Basın mensuplarına, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Başkan Erdoğan, “Her zaman olduğu gibi bugün de Denizli medyamız, elini taşın altına koyarak, ‘Enflasyonla topyekûn mücadelede ben de varım!’ diyerek, kampanyamıza destek vermiştir. Denizli medyasının temel taşları sağlam... Yayınları içerikli ve kaliteli; sesi gür, kalemi etkili, yayın alanı geniş! Sizin de bizim gibi, önemli bir sosyal sorumluluğunuz var. Her biriniz, aynı zamanda Denizli Ticaret Odamızın da üyesi…Ortak paydamız olan Denizli’miz için bir arada çalışmanın mutluluğunu taşıyoruz. Enflasyonla topyekûn mücadele için bugün burada atacağımız imza, üyelerimiz ve sizler için, hayırlı ve uğurlu olsun. Basını, hep önemsedik ve destekledik... Bugün de güzel bir destek ve iş birliği için burada toplanmış bulunuyoruz. Denizli'mizdeki basın kuruluşları ile siz değerli basın mensupları, her şeyin hızla değiştiği dünyamıza, çabuk ayak uyduran gazeteci kardeşlerimizsiniz. Mesleklerinde önemli bir bilgi birikim edinmiş arkadaşlarımızın her biri, bildiklerini günün teknolojisi ile birleştirip halka hizmet olarak sunabilen, birbirinden yetenekli isimler. Kampanyamızın piyasalara olumlu etkisini, ziyaret ettiğimiz üyelerimizden bizzat dinledim; her karşılaştığımızda ve ziyaretlerimizde de yenilerini dinliyoruz. Memnuniyetlerini duymak, bizi de mutlu ediyor. Bu protokolle, Denizli'mizdeki gazete, radyo, televizyon, dergi ve internet sitelerinin yer aldığı tüm basın yayın kuruluşları ile tanıtım, reklam ve organizasyon ajansları, kampanyanın ruhuna da uygun olarak topyekûn bir halde, TOBB'un da desteklediği Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyamıza katılıyorlar. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyamızda yer alan Denizli Ticaret Odası üyelerinin kampanyaya dair reklamlarında, üyelerimize yaptıkları indirim kadar indirim uygulayacaklar. İnanıyorum ki, önemli bir yol katettiğimiz kampanyamız, bu sayede yeni bir ivme kazanacak; iş alemimize, sektörlerimize daha fazla fayda sağlayacaktır. Bu konudaki ilgi, destek ve katkılarından dolayı, başta Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Osman Nuri Boyacı ve üyeleri olmak üzere, bugün aramızda bulunan siz değerli gazeteci arkadaşlarımız ile basın yayın kuruluşlarımız ve ajanslarımızın temsilcilerine teşekkür ederim.” dedi.

Kampanyaya katılan basın yayın kuruluşları ile reklam tanıtım ajanslarının isimleri şöyle:

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin üyeleri,

Pamukkale ve ART TV,

Deha TV,

Kanal 58,

DRT,

Yeni Olay Gazetesi,

Hizmet Gazetesi,

Horoz Gazetesi,

Deha Gazetesi,

Denizli Gazetesi,

Stillife Dergisi,

denizlibasin.com,

denizlilihaberci.com,

denizlidoğruhaber.com,

habercidenizli.com,

habernetdenizli.com,

denizlihaberajansi.com,

www.gazetesehir.com,

www.yediyirmidortgazetesi.com,

www.haber20denizli.com,

www.nehaber20.com,

www.kulis20.com,

www.denizlispor20.com,

www.akishaber.com,

www.denizlidesiyaset.com,

Denizli Radyo Yayıncılar Derneği’nin üyeleri DEHA Radyo, Dostlar Radyo, Radyo Horoz, Doğuş Radyo, Radyo Net, Radyo Ses, Bizim İller Radyosu.

DTO ilk olarak Yenimedyader’le imzaladığı protokolle, şu basın yayın kuruluşlarını da Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na dahil etmişti:

www.denizlikenthaber.com,

www.denizlibulten.com,

www.sonnoktagazetesi.com,

www.mansetnet.com,

www.denizli24haber.com,

www.haberlerdenizli.com,

www.denizliekspres.com,

www.denizli.net,

www.denizligundem.com,

www.egeyon.com.tr,

www.kulvargazetesi.net,

www.haberhorozu.com,

www.gazetesehir.com,

www.yediyirmidortgazetesi.com,

www.haber20denizli.com,

www.nehaber20.com,

www.kulis20.com,

www.denizlispor20.com,

www.akishaber.com,

www.denizlidesiyaset.com.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 09:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER