banner249

DTO, denetimi geçti TSE belgeleri yenilendi

Denizli Ticaret Odası (DTO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetimlerinden tam not aldı. Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleştirilen denetimlerin ardından TSE Yürütme Komitesi, DTO’nun kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile müşteri memnuniyeti belgelerini yeniledi. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, her geçen gün standartlarını daha da yükseltip iyileştirdiklerini belirterek, “TSE’nin denetimlerini, her zaman kendimize rehber edindik. TSE sistemleri sayesinde, kurum olarak sürekli yenileniyoruz.” dedi.

DTO, denetimi geçti TSE belgeleri yenilendi
banner240

DTO, TSE Kalite Yönetim Sistemi’nde 16 yılı doldurdu. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, TS ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS ISO EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS) Yönetim Sistemleri Belgelerinin yenilenmesi dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. DTO’nun belgelerini yenileyen TSE Yürütme Komitesi’ne teşekkür etti.

Kurumlarının hizmet çıtasını daha da yukarı taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden DTO Başkanı Erdoğan, “Kalite Yönetim Sistemi’ne, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile Çevre Yönetim Sistemi’ni ekleyerek oda olarak sürekli kendimizi geliştirdik. Bunda, personelimizin gayretli ve özverili çalışmalarının yanında, TSE’nin değerli üyelerinin kurumsal rehberliğini de asla yadsıyamayız.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “TSE’NİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN HİSSETTİK”

Başkan Erdoğan, attıkları her yeni adım ve düzenlemeyle, odalarının hizmet standardını yükseltmek için çabaladıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Çalışmalarımızın en uygun ortamda yürütülmesi için her geçen gün kendimizi yenilemekteyiz. Bu süreçte, TSE’nin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Ocak ayında yapılan tetkikler sonrasında TS ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS ISO EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS) Yönetim Sistemleri Belgelerimizi yenileyen TSE Yürütme Kurulu’na ve emeği olan tüm idarecilerimiz ile çalışanlarımıza teşekkür ederiz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER