banner249

Denizli’yi Türkiye Şampiyonası Finalinde Temsil Edecekler

Denizli Ticaret Odası (DTO)’nın desteğiyle Türkiye Şampiyonası'na katılan Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, son 8 takım arasına girerek finale kaldı. Hedef, şampiyonluk. Spor okullarının da yer aldığı turnuvada Denizlili kızlar adeta destan yazıyorlar. DTO’nun sponsorluğunda gittiği Afyon’daki yarı finali geçen takım ile antrenörleri ve okul müdürleri, Rize'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret ederek, desteğinden dolayı teşekkür etti. Sporcuları ve okulunu tebrik eden Başkan Erdoğan, “Oda olarak başarıya giden yolda emek sarf edenlerin her zaman yanındayız; destekçisiyiz. Kızlarımıza inancımız tamdı ve Afyonkarahisar’daki yarı final maçlarından final bileti ile döndüler. Onlar, bizim gurur kaynağımız. Rize’deki maçlarda daDenizli’mizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Denizli’yi Türkiye Şampiyonası Finalinde Temsil Edecekler
banner240

Denizli Ticaret Odası, başarılı gençleri yalnız bırakmıyor…Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Erbayat ile Beden Eğitimi Öğretmeni HüdaÇağkan, okulun kız futbol takımında yer alan öğrencilerinden Takım Kaptanı Havva İsgi, Kaleci Fatma Nur Özdemir, oyunculardan Melike Ülker ve Ümran Altuntaş ile, Başkan Uğur Erdoğan’ı ziyaret edip elde ettikleri başarıları anlattılar;“Kız Futbol Takımı olarak, Türkiye genelinde 500 kız futbol takımın arasından buralara geldik. Afyonkarahisar’da 8 kız takımının katıldığı Türkiye Yarı Finali'nde A grubundaydık. Bu grupta İstanbul Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi'ni 6-1, Adana Spor Lisesi'ni 4-3, Gönen Anadolu Lisesi'ni de 8-0 yendik. Sonra Türkiye finallerine kalma maçında B grubu ikincisi Aydın Spor Lisesi ile karşılaştık ve 5-0 yendik. Böylelikle, 9-13 Mart’ta Rize'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Sizin sayenizde buralara kadar geldik. Bizlere güvenip çocuklarımızı desteklediğiniz için size minnettarız; çok teşekkür ediyoruz” dediler.

BAŞKAN ERDOĞAN: “BAŞARILI ÇOCUKLARIMIZI HER ZAMAN DESTEKLERİZ”

Konuklarınamesleki ve teknik Anadolu liselerinin başarılı olmalarını önemsediklerini söyleyen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Mesleki eğitimeçok ayrı bir değer veriyoruz. Buradakiuygulamalı eğitimlerin yanısıra sportif etkinliklerin de çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu kapsamda,Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı’mızın da destekçisiyiz. Kızlarımız, büyük başarılara imza atıyorlar.Afyonkarahisar’daki yarı final maçları için destek istediklerinde onlara inancımız tamdı ve ellerinde final biletleri ile geri geldiler. Şimdi de Rize’deki final maçlarında ilimizi ve bizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Başarılarının daim olmasını diliyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Teknik ve mesleki eğitim okullarımızın, başarılı ve yetenekli gençlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ ERBAYAT, BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kız futbol takımlarının başarıları ile gurur duyduklarını söyleyen Müdür Erbayat ise, desteklerinden dolayı Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a hem takımları hem de okulları adına teşekkür etti; “Kızlarımızın başarıları devam ediyor. Daha önce Türkiye Şampiyonu,Belgrad’daki Dünya Kupası’nda da dünya 8’incisi olmuşlardı. Bu yıl yine Denizli’deki il birinciliğimizin sonrasında Afyonkarahisar’daki müsabakalarda tüm rakiplerini geçerek finalde yarışacak 8 takım arasına kaldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının kesintisiz devam etmesini diliyoruz.Bu başarıda sizin de emeğiniz ve desteğiniz büyük değerli Başkanım; bizlere destek olduğunuz için hem okulumuz hem de takımımız ve milli eğitim camiamız adına sizlere veDenizli Ticaret Odamızaçok teşekkür ederiz”diye konuştu.

Başkan Erdoğan, ziyaretin sonunda konuğu olan kız futbol takımı oyuncularını küçük birer hediye ile ödüllendirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER