banner249

Başkan Erdoğan’a bir görev daha

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atandı. 30 yıllık tecrübesiyle sektörün içinden gelen biri olan Erdoğan, daha önce de TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliği ile TOBB Ticaret Odaları Konseyi üyeliğine seçilmişti.

Başkan Erdoğan’a bir görev daha
banner240

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’yi ve ticaret erbabını temsilen üstlendiği ulusal arenadaki görevlerine, bir yenisini daha ekledi. TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi. Kararı, Erdoğan’a Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız tebliğ etti.

ÜLKENİN EN BÜYÜK TİCARİ YAPILARINDAN BİRİ

2005’te, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve 137 oda ile borsanın ortaklığıyla kurulan GTİ, “Yap-İşlet-Devret” modeli çerçevesinde sınır kapılarını modernize ediyor.

DTO Başkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin son genel kurulunda TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği ile TOBB Ticaret Odaları Konseyi Üyeliği’ne de seçilmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ’MİZİ VE İŞ DÜNYAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Başkan Erdoğan, yeni görevi kentte duyulur duyulmaz kendisini arayıp kutlayan ve başarı dileyenlere, ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Yeni görevinde de Denizli’yi ve iş dünyasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarının altını çizdi.

SINIR KAPILARININ MODERNİZASYONUNUN DÜNYADAKİ İLK VE TEK UYGULAYICISI

Uluslararası standartlarda hizmet sunulmasıyla sınır kapılarının imajının pozitif yönde değiştirilmesi ve ülkemizin tanıtımına katkı koyan GTİ, “Yap-İşlet-Devret” modeli ile kara sınır kapılarının modernizasyonunun Türkiye’de ve Dünyada ilk ve tek uygulayıcısı. Şirketin yolcuların her türlü ihtiyacına cevap vermekte olan yiyecek ve içecek mekanları, bankalar, hediyelik eşya ve gümrüksüz satış mağazaları, en modern şekilde donatılmış durumda.

DIŞ TİCARETİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

Yılda 5 milyon araca ve 15 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren şirket, sınır kapılarındaki verimliliği arttırarak dış ticaretin gelişmesine de katkı sağlıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER