banner249

Başkan Erdoğan Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173'üncü yıl dönümünü kutladı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173'üncü yıl dönümünü kutlayarak, "Gece gündüz demeden, 24 saat boyunca halkın huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan polislerimizi, özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Erdoğan Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173'üncü yıl dönümünü kutladı
banner240

Polis Teşkilatı'nın iyi eğitimli kadroları sayesinde can ve mal güvenliğimizin en üst düzeyde sağlandığının da altını çizen Başkan Erdoğan, “Güvenli bir ortamın sağlanması başarıyı da beraberinde getirmektedir. Emniyet güçlerimiz sayesinde gerek iş gerek ise özel yaşamımızda kendimizi huzurlu ve güvende hissediyoruz. Polis Teşkilatı, kuruluşundan günümüze kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Bu duygu ve düşüncelerle, her mensubuna tek tek teşekkür etmeyi bir borç bildiğim Polis Teşkilatı'mızın, 173'üncü yıldönümünü kutluyorum” diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayıp şehit düşen polislere Allah'tan rahmet, ülkesi için yaralanıp gazi olmuş polislere de acil şifa diledi. Başkan Erdoğan, "Onlara ve ailelerine şükran borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Onlar, milletimizin bağrından çıkmış gerçek kahramanlar" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER