banner249

Başkan Erdoğan güven tazeledi

Denizli Ticaret Odası (DTO) seçimleri 2 Nisan 2018 Pazartesi günü yapıldı. DTO’nun 16 bin 443 üyesinden seçime katılma yetkisi bulunan aktif 9 bin 422 üyesi, sandığa gitti. Üyeler, oylarıyla 30 ayrı meslek komitesinde yer alacak isimler il 76 kişilik Denizli Ticaret Odası Meclisi’ni belirledi. Meclis üyeleri ise, 11 kişilik yönetim kurulu ile meclis başkanını seçecek.

Başkan Erdoğan güven tazeledi
banner240

18 aylık görev süresinden sonra seçime katılan Başkan Uğur Erdoğan, oy kullanma işleminin başlamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sonuçların Denizli ekonomisi ve ticari hayatına hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, “Göreve gelirken tüm sektörlerimizi temsil eden komitelerimizin ve üyelerimizin desteğini alarak işe başladık. Amacımız Denizli’mize, sektörlerimize ve esnafımıza en iyi hizmeti sunabilmekti. Bugün burada bu kalabalığı görünce de, oldukça başarılı olduğumuzu düşündük. Seçimin ardından Denizli’miz için devam eden icraatımızı tamamlayacak, yeni projeler için esnafımızın emrinde olacağız. Denizli, bölgesinde hem ihracat ve istihdam, hem de üye ve etkinlik açısından önemli bir şehirdir. Bize yine yetki verilirse, daha önce olduğu gibi yine üyelerimizle yol haritamızı belirleyeceğiz ve onlarla beraber çalışacağız. Komitelerimiz de bundan sonra sadece evrak üzerinde kalmayacak; her zaman esnafımızla beraber sahada olacak” dedi.

ERDOĞAN: “FUARLAR İLE ORGANİZASYONLARI, EN AZ İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren hedeflerini hep yüksek tuttuklarını söyleyen Erdoğan “Öncelikli hedefimiz sektör bazlı hibe projelerinin sayısını ve miktarını artırmaktı. Sadece son iki aya bakıldığında bile 30 milyon TL’lik bir hibe projesinden söz ediyoruz. Bu da Denizli tarihinde hem büyüklüğü hem de içeriği açısından ilktir. Uzun vadedeki hedefimiz ise tüm sektörlerin ihtiyaçlarını belirleyip hem Avrupa Birliği hem de devletimizin hibe projeleri ile ilgili çalışmalara daha da yoğunlaşmak. Sektörlerin gelişimi ve istihdamın artışı da yine bu hedeflerimiz arasında. 2017 yılında yapmış olduğumuz fuar ve organizasyonları nasip olursa yeni dönemde %100 artırarak dünyaya açılacağız. Avrupa Birliği ülkeleri, Ortadoğu ve diğer ülkelerle ilgili de ciddi pazarlar oluşturacağız ve daha çok koşturacağız. Aynı zamanda yurtiçi organizasyonlar ve fuarlarla ilgili firmalarımızın sayısını da ciddi anlamda artırmayı hedefliyoruz. Kanımca çok önemli sayılan bir noktayı, eşiği geçtik. O nedenle, bundan sonra Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetleri eskisinden çok  daha yoğun olacaktır!” diye konuştu.

GÜN BOYUNCA OY KULLANMA İŞLEMİ DEVAM ETTİ

Saat 17.00 itibarıyla oy kullanma işlemi sona erdi ve sandıklar kapandı. Oy sayım işlemi başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER