banner249

Başkan Erdoğan, başarılı firmaları kutladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, FORTUNE Dergisi’nin Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi Listesi’ne giren 18 Denizlili firmayı kutladı. Başkan Erdoğan, “Onlar, bizim gururumuz oldu… Kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Aynı listede geçen yıl 7 olan Denizlili firma sayısının bu yıl 18’e çıkması, mutluluk verici! Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasına giren firmalarımızın 15’inin üyemiz olması ise, Denizli Ticaret Odası olarak bizim için ayrı bir gurur kaynağı!” dedi.

Başkan Erdoğan, başarılı firmaları kutladı
banner240

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Fortune Dergisi’nin cirolarını baz alarak hazırladığı ‘Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi Araştırması’nın sonucunu yansıttığı listede, 18 Denizlili firma görmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Firmaların sahipleri ile çalışanlarını kutlayan Başkan Erdoğan, “Onlar, bizim gurur kaynağımız! Çabalarının karşılığını, kazanç olarak almaktan öte bu tür yerlerde Denizli’yi temsil etmek ve adını duyurmak anlamında da görmek en doğal hakları... Bu, bizim için de bir sevinç kaynağı. Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasına giren 18 Denizlili firmanın 15’inin üyemiz olması ise, Denizli Ticaret Odası olarak bizi bir kat daha gururlandırdı! Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Aynı listede geçen yıl 7 olan Denizlili firma sayısının bu yıl 18’e ulaşması, mutluluk verici! Başarı abideleri olarak nitelendirebileceğimiz bu tür yerlerde yer alan şirketlerimizin sayılarının, önümüzdeki yıllarda hızla artmasını umuyorum. Denizli, ülkemizin ihracat, istihdam ve ekonomisindeki ‘A Takımı’ olarak nitelendirilen ilk 10 ilinden biri. İş dünyamızdaki takdire şayan girişimcilik, azim ve inançla; 7-8’lerdeki yerimizi, her geçen yıl daha da yukarı taşıyacağımıza inanıyorum.” dedi.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK 500 ŞİRKETİ LİSTESİ’NDE YER ALAN FİRMA SAYISI, 1 YILDA 7’DEN 18’E YÜKSELDİ

FORTUNE Dergisi’nin cirolarını baz alarak sıraladığı Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi arasına giren Denizlili firmaların isimleri ile yer aldıkları sıra şöyle:

Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş. 64’üncü,

Aydem Elektrik 90’ıncı,

Abalıoğlu Yem 104’üncü,

Kocaer Haddecilik 223’üncü,

ADM Elektrik 256’ncı,

Seval Kablo 266’ncı,

Sadık Otomotiv 285’inci,

Aynes Gıda 289’uncu,

Kardemir Haddecilik 298’inci,

Yatağan Termik 324’üncü,

Bereket Elektrik 328’inci,

Bereket Enerji 350’nci,

Çates Elektrik 391’inci,

Uzun Otomotiv 411’inci,

Eymes Tekstil 418’inci,

Halil Pekdemir Çiftliği 427’nci,

Pamukkale Kablo 446’ncı,

Elsan Elektrik 475’inci.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER