DOĞRU ZAMAN DOĞRU MEKAN

Eğer olmamız gereken yer ve zamanda bulunmanın getirisini önceden bilme şansımız olsaydı, fırsatları kaçırmama adına koşa koşa giderdik sanırım. Bunu hiçbir zaman önceden bilmenin imkanı yok tabii ki. Bu balık tutma gibi bir şey, balık yapan yeri ve saati bilirsiniz ama balık tutma garantiniz yine de yoktur.

Bu hafta başlayan Pamukkale Üniversitesi 4. Ar-Ge ve teknoloji günlerinin ilk gününde çok fazla ilgi olmadığını gördük. Bunun nedenleri haftanın ilk günü olması olabilir ya da yeterince iyi veya zamanında duyuru yapılmadığını düşünebiliriz. Her halükarda bilginin ve önemli gizli ipuçlarının, ya da beyninizdeki önemli bir bölgedeki nöronları hangi ince nüansın harekete geçireceğini bilemediğiniz fırsatlar bunlar. Balık tutma garantisi yok ancak doğru zamanda ve doğru mekanda bulunmanız, sizin balığı tutma olasılığınızı arttırıyor.

Her bir oturum, ayrı bir ilham kaynağı ve birbirinden değerli konukların tecrübelerini paylaşmak ayrı bir tecrübe. Maalesef ilk günün haricindeki programları izleme şansım olmadı. Bunun nedeni ise duyurunun geç yapılması ve benim çok öncesinde yurt dışı programı yapmış olmamdan kaynaklanıyor. Umarım Denizli bu çalışmadan yeterince istifade edebilir çünkü bu tarzda organizasyonlar çok büyük özverilerle ortaya çıkmaktadır ve hakkını da izleyerek ve beğenilerinizi alkışlarla ifade ederek verebiliyorsunuz. Doğru zaman ve mekanın sizin iş ve özel yaşamınıza ilişkin ne zaman nasıl mesaj vereceğini bilemezseniz. Yaşamdaki başarının sırrı birazda burada saklı sanırım. Pamukkale Üniversitesini ve ekibini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve devamını diliyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.