banner249

Yerli elektromobil Alatay Forum Çamlık’ta sergileniyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından tasarlanan Alatay Elektromobil aracı Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

Yerli elektromobil Alatay Forum Çamlık’ta sergileniyor
banner240

2014 yılında çalışmalarına başlanan PAÜ Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi, öğretim üyelerinden ve öğrencilerinden oluşan PAU Atay takımının tasarlamış olduğu Alatay Elektromobil aracı, 2016 yılında TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu “Efficiency Challenge ElectricVehicle” yarışmasında “Yerli Ürün Teşvik” dalında birincilik ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca PAU Atay takımı, bu başarısıylayetinmeyerek AydemElektrik Perakende Satış A.Ş.’ninsponsorluk desteğiyle geliştirmiş olduğu 2017model yeni AlatayElektromobil aracı ile bu yıl da düzenlenecek olan “Efficiency Challenge ElectricVehicle” yarışmasında başarısını sürdürmeyi hedeflemektedir.

13 Ağustos Pazar gününe kadarDenizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde 2016 yılında “Yerli Ürün Teşvik” ödülünükazanan Alatay Elektromobil aracı sergilenecektir. Ziyaretçiler, yerli üretim anlamında büyük bir gurur kaynağı olan AlatayElektromobil aracını saat 10.00 ve 22.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler. Alatay Elektromobil aracını görmeye gelen ziyaretçiler PAU Atay takımı ile de tanışıp araç hakkında bilgi alabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER