banner249

Yeni Honda CR-V Denizli yollarında

Turkuaz otomotivde tanıtımı yapılan Honda CR-V Denizli yollarına çıktı. İlk sürüşü Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptı.

Yeni Honda CR-V Denizli yollarında
banner240

Tanıtıma 4 dönem üst üste Ekonomi Bakanı olarak görev yapan şimdilerde ise Ekonomi Politikaları Kurulu Üyeliğine getirilen Nihat Zeybekci ve Denizli Protokolünün önde gelen isimleri katıldı. Tanıtımı yapılan arabanın ilk deneme sürüşünde direksiyon başına geçen Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Honda Bayi’nin Satış Müdürü Levent Dönmez’le kısa bir tur attı.

Japon devi Hondo CR-V’nin tanıtımına; Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Honaz Belediye Başkanı aynı zamandan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve basın mensupları katıldı.

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden olan Honda’nın, Turkuaz Otomotivde tanıtımı yapılan, Honda CR-V modelinin gelişmiş fonksiyonel özelliklerini ve otomobil sürüş dinamikleri hakkında bilgi veren Satış Müdürü Levent Dönmez, yeni Honda CR-V’nin oldukça başarılı teknik ve donanıma sahip olduğunu söyleyerek, “ Honda CR-V gördüğünüz gibi gayet şık, değişen motor teknolojisine ayak uyduran 1.5 L VTEC TURBO 193 PS AWD ayarında oldukça güçlü konforu, ısıtmalı arka koltuklar, ısıtmalı direksiyon, elektrik ayarlı, hafızalı sürücü koltuğuna sahip. Teknolojik olarak göz hizası gösterge paneline sahip. Önünüzdeki aracın hızına göre hızlanıp yavaşlayabiliyor. Dış donanım olarak eller serbest elektrikli bagaj kapağı ve 19 Alüminyum alaşımlı jantları bünyesinde bulunduruyor” dedi.

Tanıtımın ardından Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci Yeni Honda CR-V’nin deneme sürüşünü yapmak üzere direksiyon başına geçti. Yanına Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan ve Honda Satış Müdürü Levent Dönmez’i de alan Zeybekci kısa bir tur atarak deneme sürüşünü tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER