banner249

UKSAY 2018 sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu sona erdi.

UKSAY 2018 sona erdi
banner240

Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu (UKSAY 2018), Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Program kapsamında sempozyuma katılan bilim insanları 179 adet sözlü bildiriyi 2 gün boyunca 5 salonda eş zamanlı olarak sundu. 32 poster bildirinin de katılımcılara ve ilgililere sergi alanında sunulduğu sempozyumda dünyada suyun geleceği konuşuldu. Üç gün süren sempozyumun sonuç bildirgesinin kısa süre sonra kamu oyu ile paylaşılacağı kaydedildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, sempozyuma katılan tüm bilim insanları ve konuklara teşekkür etti.

"Sempozyum çok verimli geçti"

Prof. Dr. Güngör, "Sempozyumun gerçekleşmesinde büyük destekleri bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyemizin yanında Türkiye Belediyeler Birliği de destekçimiz oldu. Sempozyum çok verimli geçti. Burada sunulan bilimsel tebliğler, kentsel su ve atıksu yönetimine kesinlikle çok faydalı olacaktır. Bu sempozyumun düzenlenmesinde sekreteryasından düzenleme kuruluna, bilim kuruluna ve bildiri sunan tüm akademisyenlere ve emek veren herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER