SON SAVAŞA HAZIRLIKLAR BAŞLASIN

Uzun bir yazı olacak ama okuyan kesinlikle ölmez. Garanti ederim gözlerinizde kör olmaz. Libidonuz biraz düşer ama sosyal medya maymunları hemen durumunuza müdahale edecektir. İşi güzel olanlar biraz üzülecek malesef ama borcu harcı olanlar mutlu olacak. Yazıdan en çok anne ve babalar rahatsız olacak. E hadi başlayalım.

KÜRT MESELESİNE RADİKAL BAKIŞ.

Ülkemizde Kürtler hep koz olarak kullanıldı. Ülke yönetimine monte edilmiş monte kristo kontu çocuklarının emriyle köy basıldı katliamlar yapıldı Kürt halkı cahil bırakıldı okulu yakıldı hastanesi boşaltıldı aç bırakıldı. Devlete küsmesi için neler neler yapıldı ve ne acıdır ki Türk halkı buna hep seyirci kaldı.

Kürt arkadaş, bu Türk devleti seni adam yerine koymuyor hakkını ara bu topraklar senin ve kendi devletini kur. Biz ezilen halkların yanındayız sana destek vereceğiz yürü aslanım.

Türk arkadaş, bu Kürtler vatanını bölecek toprağını alacak senin. Buna engel ol. Sen toprağını isteyene sessiz mi kalacaksın?

Bu cümleler aynı ağızdan çıkıyordu. Amaç saldırının başlayacağı güney cephesinde milis direnci kırıp kendi safında yönlendirebileceği bir güç oluşturmaktı.

Final sahnesi öncesi tabi ki ara sahneler hayata geçirilmişti. Kimyasal silah bahanesi ile Irak dağıtılmış ve Türkiye'nin güney cephesi için Irak ta Kuzey Kürdistan oluşturulmuştu bile.

Savaş Güneydoğuda başlayacak bunu unutmayın ve 30 yıllık planın amacını buraya bırakın şimdilik.

SEN HAYIRDIR BİRADER? 
Şimdi söyleyeceklerimi araştırın olur mu.

Rusya ve Ermenistan askeri işbirlik yapıyor. Ortak tatbikat modunda iki askeri birliğin nasıl ankre olduğu inceleniyor. Ermenistan sen hayırdır yolculuk nereye? Büyük Ermenistan hayalimi?

Rusya hala denizlere açılma derdinde malum.

ABD YPG birliklerini 1 yıldır ciddi eğitimler vererek yetiştiriyor. Kılıf DAEŞ mücadelesi. Hay çok yaşa ABD. Sayende DAEŞ ile mücadele edecek 45000 kişilik ciddi bir askeri güç ortaya koydun. Şimdi bu güç DAEŞ ı darmadağın eder artık diye düşünüyorum desem kim inanır. Yahu YPG de hava savunma silahları var ama DAEŞ de uçak yok. Hayırdır? YPG uçağı olan hangi ülkeye düşman. Ya hadi YPG yi geçtik bölgede ağır yığınakla kurulan Askeri üsler kim için ? Hayırdır süper güç abi?

Avrupa’nın bir çok ülkesine askeri yığınak yapan süper abi hayırdır?

Yunanistan da sivil halka dahi silah dağıtan gayri resmi para aktaran Almanya hayırdır?

Güney Kıbrıs'a askeri yığınak yapan İngiltere hayırdır?

Mısır Fas Yemen Libya Suriye Katar mevzuları ve en son Pakistan hamlesi parçalarını da şöyle koyalım.

Hafiften toplayalım bakalım.

Yıllardır ekonomik buhranlarla zayıflatılmaya çalışılan Türkiye’nin dört bir yanında oyunlar sahneleniyor. Final sahnesine hazırlık yapılıyor

Bu kez bir daha ayağa kalkamayacak bir ülke amaçlıyorlar. Büyük lokmadan pay isteyen çakallar bir araya gelmişler.

Adamlar parselleri belirlemiş ifraz yapılmış bile.

Bütün bu gayret sadece Türkiye için mi? Elbette hayır. Büyük planın içinde yapılacaklar listesindeki en zor iş Türkiye. Bu kez hata yapmak istemiyorlar o kadar.

PARÇALARI TOPLAYALIM

-İçeride devlet içi devletleşilmiş
- Güneydoğuda yıllarca alt yapı hazırlanmış. 
- Ordu içinde hainler yetiştirilmiş. 
- kozmik odalara girilmiş
- Darbe girişimi ile zayıflatılmış 
- Komşu ülkelerde gerekli hazırlıklar bitmiş
- Destek olan ülke yönetimleri çökertilmiş
- Doğuda Rusya ve Ermenistan
- Güneyde İngiltere ABD konuşlanmış
- Batıda Yunanistan kolları sıvamış 
- Avrupa yeni 30 yıllık planını bölünmüş Türkiye üzerinden yapmış
- En son yakalanan ABD ajanının üzerinden çıkan yeni haritada Türkiye Cumhuriyeti silinmiş
- En son gizli ekonomik destekçisi Katar ve nükleer silah destekçisi Pakistan devre dışı bırakılmış.
- Mülteci girişlerinde truva atları her bölgeye dağıtılmış

İŞGAL BAŞLAMIŞ VESSELAM.

Resim ortaya çıkınca bölgenin en zor lokması için adamlar emek vermiş. Bakalım ön sindirimi başarılı geçen Türkiye yutulabilecek mi? Bu sorunun cevabı sizde.

YALNIZSINIZ ?

Soy ve kader birliğimiz olan ülkeler var. Genel karşı cephede teknolojik silah üstünlüğü olsa da köklü ve militan özelliği ile Türk milleti tek vücut olmayı biliyor. Aslında Türkiye " Oğlum bak git" diyen çöpçü gibi. Dışarıdan bakınca çöpçü ama içinde Mike Tayson var mübareğin. Azerbaycan Pakistan gibi köklü diyaloglarımız olan ülkeler var yanımızda ama onlarında elleri kolları bağlı şu an.
Bide bu psikopat Kuzey Kore bu aralar kafamı kurcalıyor.

NE YAPALIM ?

Halk bilinçlenmesi başlamalı. Öncelikle bu toprakların işgal edilebileceği gerçeğini kafamıza yazalım. Rehavet olmamalı. Yani biz gerekli hazırlıkları yapmazsak sorun olur.

KEŞKE TÜM PARTİLER TÜM HALKLAR HEP BİRLİKTE SOKAĞA ÇIKIP BİZ BİRİZ İŞTE BURDAYIZ mesajı verseler. Emin olun planları en az 20 yıl uzar.

- Bize bir şey olmaz rahatlığı var bu kalkmalı. 
- Biz sipere gireceğiz düşmanda karşı sipere geçecek ve hücuuuum diye bir ses ile savaş başlayacak diye bir beklenti olmasın. Savaş böyle başlamayacak. Halk ayaklanmaları ile başlar ve onlar bize demokrasi getirir.
-Arap baharı denilen zemheri iyi irdelenmeli.
- Halk şu an Kaddafi’yi, geriye gidin Saddam’ı bile mumla arıyor. 
- Zaten bunları güzel irdeleyen oyunu çözer. 
- Unutmayın hükümeti irade belirler ve bu iradeye kimse müdahale edemez. 
----------- 
Din dil ırk ayrımı olmadan VATAN MÜDAFASI ÇATISININ ALTINDA TOPLANILMALİ.

Vatanın olmadan sahip olduğun hiç bir şeyin önemi ve değeri olmaz. Sömürülen bir halk olmayı ister miyiz. Irak ta binlerce kadına kıza tecavüz eden sözde demokrasi dağıtıcısı bu yamyamlara karşı hepimiz Tek yürek olacağız.

Dünyanın hiç bir ülkesinde olmadığı kadar hain var ülkemizde bunu unutmayın. Herkesin sözüne itibar etmeyin ve araştırın.

Düşman ciddi şekilde sokak çatışmaları eğitimi alıyor. Hatta DAEŞ bahanesi ile askerleri şehir savaşları eğitimi alıp durdu. En zayıf surlarımızı Güneydoğu sanıyorlar. Çünkü oradaki halka toprak vaadettiler. Onların bir şey verme şeklinin ne olduğunu iyi idrak edelim. Her şeyini alırlar ve verdiklerinin hiç bir anlamı kalmaz.

Türk Halkından korkuyorlar. Hatta Türkler yenikken daha tehlikeli olur diyorlar.

Türk askeri gerilla savaşında uzman. Zaten cephe savası 2. Dünya savaşında sona erdi. Yıllardır PKK ile bu şekilde savaşarak bu konuda uzman oldu. Bu nedenle en son sokak savaşı bekleniyor ki orada dünyanın en güçlüsü muhtemelen biziz. F16 ya levye atıyoruz gerisini siz düşünün.

İngiltere tarihin en ağır bombardıman uçak filosunu güney Kıbrıs'ta bekletiyor. Bu filo 15 Temmuzda oraya geldi unutmayın. Bu adamlar inanın acımasız saldırır. İnsani hiç bir vasıfları olmadan.

En önemlisi çöp bilgilerden arınıp büyük resmi görün. Siyaseti iyi takip edin. Okuyun.

Onların yazdığı FİNAL SAHNESİNİ BİZ OYNAMAYALIM. FİGÜRAN OLMAYALIM.

KAHROLSUN EMPERYALİZM DİYEREK TEK BİR YUMRUK OLALIM. VURDUĞUMUZ YERDEN SES GELSİN.

HAZIRLIKLAR BAŞLASIN HAMLAMIŞIZ

Şener ARSLAN

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.