banner249

Seviye tiyatro festivalinde

Denizli’de düzenlenen "Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği"nin gala ve ödül gecesi yapıldı. 7 gün süren tiyatro şenliğinde merkez ve ilçelerden 8 lisenin hazırladığı 8 oyun sergilendi. "Hortum Bank" adlı komedi oyunu ile sahne alan Özel Seviye Okulları izleyicilerden tam not aldı. Özel Seviye Okulları öğrencisi Melike Alabaş En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alarak okuluna gurur yaşattı.

Seviye tiyatro festivalinde
banner240

Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği" tamamlandı. Şenliğin gala ve ödül gecesi ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu galaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, tiyatro şenliğine katılan okul yöneticileri, davetliler ile öğrenciler katıldı. Bu kapsamda Seviye Okulları "Hortum Bank" adlı komedi oyunu ile izleyenlerin yüzünü güldürdü. Öğretmenleri Melih Sert ve Tunahan Şen çok kısa sürede hazırlandıkları oyun sonrası gurur duydukları öğrencileri  Melike Alabas, Alperen Akagunduz Gökay Dağ Kaan Aslan Ahmet Efekan Pulluk Damla Yurtsever Kadir Kaan Tufan Mert Esen’i tebrik etti.

Ödül töreni ve gala ile son bulan gece de Özel Seviye Okulları öğrencisi Melike Alabaş En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alarak Seviye’nin gururu oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER