banner249

Seviye Okulları ünlü yazarı ağırladı

Öğrencilerimizin uzun zamandır beklediği, kitaplarını severek okuduğu ünlü yazar Tuğba SARIÜNAL okulumuzu ziyarette bulundu. Önce öğrencilerle güzel samimi bir sohbet gerçekleştiren yazar daha sonra öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Okula ve öğrencilerin ilgisine hayran kaldığını belirten ünlü yazar büyük bir mutlulukla şehrimizden ayrıldı.

Seviye Okulları ünlü yazarı ağırladı
banner240

Tuğba SARIÜNAL Kimdir?

Tuğba Sarıünal 1988 yılında doğmuştur. Almancı bir ailenin üçüncü kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun olmuştur. Drama İstanbul Senarist Geliştirme Merkezinde eğitim almıştır. Profesyonel anlamda fotomodellik ve mankenlikte yapmıştır. Günümüzde senaristlik ve yazarlık yapmaktadır.

Oyunculuk kariyeri arkadaşları ile birlikte gittiği cast görüşmesinde seçilmesi ile başlamıştır. Sadri Alışık Oyunculuk Okuluna devam eder ve oyunculuk eğitimini tamamlar. TRT kanalında yayınlanan Dinle Sevgili ve Türk'ün Uzayla İmtihanı gibi dizlerde rol almıştır. En son ise İncir Reçeli 2 filminde rol almıştır.

Tuğba Sarıünal hem yazar hemde senaristtir. İlk romanını bitirdiğinde öncelikle herkesten sakladığını daha sonra arkadaşlarına biraz anlattıkça dikkat çektiğini görmüştür. Romanlarından kesitler dinleyen herkesin bastırması gerektiğini söylemiştir. Yazar en çok polisiye romanları sevdiğini söylemiştir.

Yazarın kitapları;

Çarpışma

Sanrı

Paranoya

Akıl Tutulması

Arkadaşlar Ev Halim

Nakil

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER