banner249

SAĞLIK-SEN’DEN “AİLE İÇİ İLETİŞİM” SEMİNERİ

Denizli Sağlık-Sen Kadın Komisyonu ve KADEM Denizli Temsilciliği işbirliğinde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonunda “Aile İçi İletişim” Semineri düzenlendi.

SAĞLIK-SEN’DEN “AİLE İÇİ İLETİŞİM” SEMİNERİ
banner240

Seminere KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı ve üyeleri ,Denizli Sağlık Sen Kadın Komisyonu Başkanı Gönül Döşeme, Denizli Sağlık Sen İl Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı , Memur Sen İl Başkanı Feyzullah Öselmiş , İş Kolları Başkanları,çok sayıda Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları ve Denizli halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Seminerde konuşan KADEM İl Temsilcisi Aysel Harktı konuşmasında 25 Kasım Kadına yönelik şiddete karşı uluslar arası mücadele günü kapsamında yapmış oldukları “Sen varsan şiddete yer yok” ve “Şiddete göz yumma” gibi kampanyalarla kadına yönelik şiddet sorununa dikkat çekti daha sonra Denizli Sağlık Sen Kadın Komisyonu Başkanı Gönül Döşeme konuşmasında kadına ve sağlıkta şiddet sorunlarına değindi ardından kürsüye çıkan Sağlık Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu Sağlık Çalışanlarına yapılan şiddete her zaman karşı olukları gibi tüm memur ve çalışanların hiçbir insanın şiddeti hak etmediğini vurgulayarak şiddete sıfır tolerans dedi. Açılış ve selamla konuşmalarının ardından Aile İçi İletişim Seminerini Kitlesel Konuşmacı Canten KAYA gerçekleştirdi. Aile kavramının önemini, çocuk gelişimi ve Eşler arasındaki iletişimin öneminden bahseden konuşmacı katılımcılara çok keyifli ve bir o kadarda eğitici bilgiler verdi. Seminer hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER