banner249

Sadık Petrol'den müşterilerine büyük kolaylık

Denizli’de hizmet veren ‘Sadık Petrol’ yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda geliştirilen yeni sistemle plakalardan kullanılacak yakıtı tanıyor. Sadık Petrol Perakende Satışlar Müdürü Volkan Yığ, müşterilerin bu sisteme dahil olabilmeleri için SMS atmalarını yeterli olduğunu söyledi.

Sadık Petrol'den müşterilerine büyük kolaylık
banner240

Konuyla ilgili bilgi veren Sadık Petrol Perakende Satışlar Müdürü Volkan Yığ, “Opet istasyonumuzda sektörde bir yeniliğe imza atıyoruz. ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile pompa üzerinde araç plakası - ürün tipi eşleşmesi sağlayarak istasyonumuzda dolum sırasında hatalı ürün alımının önüne geçiyor. Bu sayede; sisteme dahil tüm müşterilerimizin araçları plakalarından tanınarak doğru yakıt alımları garanti altına alınıyor” dedi.

Müdür Yığ, “Opet müşterilerimizin bu sisteme dahil olabilmeleri için SMS atmaları yeterli oluyor. Yakıt yazıp aralarında boşluk bırakarak plaka numarası ve yakıt tipini (dizel ya da benzin) ekleyerek 6738'e SMS atılarak sisteme dahil olunuyor. SMS ile sisteme kaydını yaptıran müşteriler, istasyonlarda yakıt alımı sırasında otomatik olarak araç tipine uygun yakıtı alıyor. Dolum sırasında sisteme kayıtlı olandan farklı bir yakıt istenirse ise sistem uyarı vererek bu durumun önüne geçiyor. Pompa görevlileri, depo kapaklarındaki ürün tipi etiketlerine, müşterinin yönlendirmesine ya da bazı araç modelleri için belli ürün tiplerine göre dolum yapıyor. Bu dolumun yanlış gerçekleşmesi halinde araç motorlarında ciddi hasarlar oluşabiliyor. Sektörde ortak bir sorun olan bu duruma, ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile tüketicinin her zaman aracına doğru tipte yakıt alımını garantiye alan yeni bir hizmetle çözüm getirilmiş oldu” dedi.  

Hizmetin bununla sınırlı olmadığını belirten Yığ, Opet müşterilerinin, Opet Mobil Uygulaması üzerinden Mobil Ödeme Sistemi’ne kayıt olup kredi kartlarını uygulamaya tanımlayarak akaryakıt alışverişlerinde araçlarından inmeden pompada ödeme yapabildiğini kaydetti.

Yığ, “Güleryüzlü hizmet, hayatınızı kolaylaştıracak yeniliklerimiz ile sizleri Organize yolu üzerinde bulunan Sadık Petrol Opet istasyonumuza bekliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER